www.car.cz
 

Oba speciály Tatra CDT již parkují v Delta doku nedaleko Buenos Aires.
     8.1.2011 15:16 - tisková zpráva


Tatry Czech Dakar Teamu už jsou v přístavu

Oba speciály Tatra Czech Dakar Teamu již v tomto okamžiku parkují v Delta doku nedaleko Buenos Aires. Po skončení Rallye Dakar bude veškerá technika směřující do Evropy naloděna, aby na přelomu února a března dorazila zpět do francouzského přístavu Le Havre.

Tatru #509 přivezli do přístavu Marek Spáčil s Davidem Vršeckým. "Jet více než 1200 kilometrů bez předního skla nebylo nic příjemného," uvedl krátce po příjezdu Marek Spáčil. "Po cestě jsem navíc řešil záležitosti související se zdravotním stavem Martina Kolomého a Jardy Lamače."

David Vršecký sice při své dakarské premiéře cíl neuvidí, ale na Dakar jako takový rozhodně nezanevřel: "Teď je hlavně důležité, aby kluci byli v pořádku. Jeli jsme od mostu k mostu, protože rozbitá kabina a voda nejdou moc dohromady. Nakonec jsme auto bez problémů dovezli až do přístavu. Marka trefil do oka nějaký hmyz, takže několik hodin skoro neviděl. Každá zkušenost je dobrá zkušenost, na okruhu jsem přes boudu zatím naštěstí nešel. "

Tatra #525 Martina Kolomého dorazila do Buenos Aires o pár hodin později.

"Obě auta jsou opticky v horším stavu, než tomu ve skutečnosti je," okomentoval Marek Spáčil stav obou speciálů. "Plánujeme účast na dalších závodech a hned po návratu domů začneme pracovat na některých zlepšeních. Rádi bychom využili osobní pozvání šéfa Kamazu Semjona Jakubova na účast v Silk Way Rally."

 

Czech Dakar Team

PR

 

 

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Závěr dakarského krátkého vystoupení Tater CDT, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose