www.car.cz
 

Dakar: Macík dostal v Barceloně botičku za 117 Euro
     31.12.2004 17:50 - tisková zpráva


V den technických přejímek netrpěl pouze Tatra tým Karla Lopraise, ale potíže měl i TEDOM tým Martina Macíka. Přestože byl stařičký kamion Liaz připraven skvěle, na přejímku vyráželi členové týmu na poslední chvíli.

 

Přejímkový den začal pro Tedom team nepříjemnou zprávou barcelonské policie. Té se podařilo na jedno ze dvou týmových vozidel sehnat přiměřenou velikost botičky a zablokovat kamion. Po hodinovém čekání a pokutě za nedovolené parkování byly naštěstí posádky i oba vozy připraveny na přejímky stejně, jako ostatní. Dakarská rallye se TEDOM týmu zatím prodražila o neplánovaných 117 Euro.

 

Po formální kontrole dokladů u asi 15 různých komisařů přešla auta na technickou část. Areálem olympijského stadionu, kde přejímky probíhaly, kolovaly zvěsti o nepřiměřené přísnosti komisařů a čekací časy na přejímku se prodlužovaly.

 

Kamiony TEDOM teamu byly ale připravovány s pečlivostí vlastní Martinu Macíkovi, a tak prošly v průběhu půl hodiny bez jakékoliv připomínky. „Marná sláva, těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Alespoň pro začátek to platí,“ pochvaloval si Martin Macík. 


 
 
Fotogalerie:   Před Dakarem 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose