www.car.cz
 

Dakar - 2.etapa: Tomeček v etapě do španělské Malagy havaroval a leží na boku.KONEC ????
     1.1.2006 18:38 - tisková zpráva


Aktuálně - havárie na trase 2. etapy

2. etapa z Portimaa do španělské Malagy se ukázala jako velmi dramatická pro posádku Tomáše Tomečka. Ve 14:15 hod. našeho času se telefonicky přihlásil s aktuální zprávou: "Na 45. km dnešní speciálky jsme havarovali. Převrátil jsem Tatru na pravý bok. Není to vůbec hezký pohled, je potlučená a teče z ní olej. Byla to pouze má chyba, jel jsem moc rychle." Posádce se naštěstí nic nestalo, všichni tři členové jsou v pořádku a bez jakýchkoliv zranění.

Posádka Tomáše Tomečka nyní čeká na pomoc. "Bez jeřábu auto na kola nepostavíme. Nevíme, jak dlouho se tady zdržíme, ani jaké šrámy Tatra utrpěla. Až bude stát na všech čtyřech kolech a prohlédneme ji, teprve pak se rozhodneme, zda bude možné v závodu pokračovat. Nyní to však nevidím moc optimisticky." Tomáš však slíbil, že po záchranných pracích se opět přihlásí s aktuálními informacemi.

Havárie Tatry se startovním číslem 518 zablokovala trať, kde se následně převrátily další dva kamióny. To nám ten Dakar hezky začíná ...

Zuzana Nohavicová, Letka Racing Team

Rádi bychom Vás upozornili, že na našich týmových stránkách www.lrt.cz jsou k dispozici kromě reportáží také aktuální průběžné výsledky v kategorii kamiónů a další zprávy.

Vaše pozdravy členům týmu můžete zasílat na adresu vzkazy@tomastomecek.cz.


 
 
Fotogalerie:   Tomáš Tomeček před Dakarem 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose