www.car.cz
 

Brno o příštím víkendu uvidí největší sraz sportovních aut !!
     10.5.2009 09:56 - tisková zpráva


Jednodenní akce na autodromu Most a BrnoTyto jednodenní akce probíhají od května do října jednou měsíčně. Akce probíhají tak, že se exkluzivně pronajme Autodrom Most anebo Brno, účastníci se rozdělí do malých skupin A,B,C,D,E,F atd. a každá z nich má svůj harmonogram po celý den.

Nejdříve si účastník zajde na teoretické školení, které trvá asi hodinu. Během této hodiny, jim profesionální instruktoři vysvětlí spousty zajímavých a potřebných věcí co se sportovní a rychlé jízdy týká, vše za pomoci různých projektorů a podobně.

Následně si účastník vyzkouší jízdu se svým autíčkem na okruhu za přítomnosti instruktora, který si sedne na místo spolujezdce a vysvětluje mu co dělá za chyby a v čem by se měl zlepšovat.

A ve třetí fázi si účastník vyzkouší sám na okruhu, to co se naučil při teoretickém školení a s instruktorem na místě spolujezdce.

Po celý den má účastník samozřejmě k dispozici catering a další doprovodný program. Zajímavostí je, že na každé této akci je profesionální časomíra, která měří jednotlivá kola účastníkům a na konci dne vytiskne výsledkovou listinu. Tímto způsobem se každý z účastníků může podívat, jak je na tom oproti jiným jezdcům se stejným typem auta a hlavně, aby si porovnal své časy z předchozích akcí a zjistil, jestli se zlepšuje anebo ne. Což je podstata aktivit tohoto klubu. Cílem je, aby se členové neustále zlepšovali a cítili se lépe a jistěji za volantem.

Samozřejmě, že tyto akce nejsou jen o tom, aby si členové přišli zajezdit a opět večer odjet, ale aby se v příjemném prostředí plném krásných a vyleštěných sportovních aut (na každé akci se jich sejde víc než 100) poseděli, popovídali a vyměnili své zkušenosti s ostatními. Prostě prožít pěkný a pohodový den.

Oficiální stránky kubu : http://www.klubsportovnichaut.cz/
 
 
Fotogalerie:   Střípky z Masarykova okruhu 2009©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose