www.car.cz
 

Podzimní Motortechna Brno 2007 již v sobotu
     18.10.2007 13:36 - tisková zpráva


Předposlední sobotu v měsící říjnu se v areálu brněnského výstaviště uskuteční každoroční tradiční podzimní burza veteránů pod názvem "Motortechna Brno". Akce se bude opět konat v halách L a P. Návštěvníci tak budou moci shlédnout rozšířenou výstavu automobilových a motocyklových veteránů a současně bude zajištěn dostatek plochy pro jednotlivé prodejce. Dále budou využívána tradiční prodejní místa na volných plochách VP F, K, P a R.

Sortiment zboží nedoznal žádné zásadní změny . Náhradní díly, příslušenství, doplňky a literaturu zde mohou obstarat nejen majitelé dvoustopých a jednostopých veteránů, ale také sběratelé různých reklamních a doplňkových předmětů.

Akce se těší trvale rostoucímu zájmu návštěvníků. Především těch domácích, nečekaně však také mezi našimi severními a jižními sousedy, tedy Poláky, Rakušany a především našimi východními sousedy Slováky. Mnohé rodiny berou návštěvu akce jako vítanou příležitost pro rodinný výlet.

Podzimní "Motortechna Brmo" se uskuteční v sobotu 20. 10. 2007.

Brány pro návštěvníky budou otevřeny vždy od 07:30 do 16:00 hodin.

Vstup jako již tradičně bránou č. 7.

Na Vaši návštěvu se těší pořadatel akce, kterým je Auto Moto Club v AČR, a společnost BVV. 



Oficiální stránky : www.motortechna.cz


 


 
 
Fotogalerie:   HISTO CUP při A1GP Brno 2007, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose