www.car.cz
 

Karavana nových Stralisů vyrazila do východní Evropy
     17.5.2007 08:41 - tisková zpráva


V polovině března představila v Itálii společnost Iveco oficiálně nový model Stralisu, kdy měla příležitost vidět a seznámit se s ním odborná novinářská veřejnost. Změny spojené s novým Stralisem se netýkají ale pouze restylingu, úprav a vylepšení samotného vozidla, ale také významu, jaký společnost přikládá do budoucna těžké řadě nákladních vozidel.

Proto se nedílnou součástí stalo od letošního roku partnerství s novozélandským ragbyovým týmem „All Blacks“, který bude sponzorován společností Iveco po následující 4 roky na globální úrovni. Proč si Iveco zvolilo spojení s nejlepším ragbyovým týmem všech dob? Ve sportu, který v českých zeměpisných šířkách není zrovna tolik známým sportem?   K tomu, aby tento tým dosáhl neuvěřitelné míry 75% vyhraných zápasů, musí dodržovat a přijmout za vlastní hodnoty, které se doslova stanou základem bytí a nebytí - základem, na nichž staví svůj fenomenální úspěch.

Nový Stralis sdílí stejné hodnoty:


• Týmový duch: znamená  pracovat spolu se zákazníkem po celou dobu životnosti vozidla, důkazem toho je 2 500 designérů a 15 výzkumných & vývojových center; během nákupu s podporou zkušených dealerů a nabídkou uvěrových možností poskytnout finančních řešení šitých na míru; během provozu využít nepřetržitý provoz call center 24/7 a efektivní a široce rozsáhlou servisní síť (více než 3,000 servisních míst ve více než 100 zemích).
• Stability: pro Stralis znamená  dodržet naše sliby: spolehlivost vozidel, jejich životnost a vysoké standardy v každé situaci. Kotoučové brzdy s EBS a ESP zajišťují minimální brzdné dráhy v jakýchkoliv jízdních podmínkách. Dekompresní motorová brzda - Iveco Turbo Brake - a  intardér zvyšují životnost hnacího ústrojí a dovolují dosahovat bezpečně vyšší rychlosti. Točivý moment (začínající od 1,000 otáček v širokém pásmu rpm) dovoluje motoru pracovat v ideálních podmínkách, což pomáhá zvyšovat spolehlivost a odolnost.
• Výkon: pro Stralis znamená  podporovat zákazníky v jejich podnikání garantováním maximální produktivity a minimálních nákladů na správu vozového parku při všech provozních situacích. Aktivy nového Stralisu jsou nízká spotřeba paliva a přehledná údržba. Efektivnost provozu je zaručena díky výběru z více než 500 verzí a tisíce možných alternative, které umožňují uzpůsobit vozidlo každé misi – tahače a podvozky 4x2, 6x2 and 6x4 a specifické modely pro  “heavy-duty” mise.
• Závazek: pro Stralis znamená  starat se s maximální péčí o naše zákazníky a přispívat k úspěchu jejich podnikání  - s stejným způsobem být odpovědný za bezproblémový chod a bezpečnost pro ty, kteří tráví své pracovní dny v nákladním vozidle
• Síla: pro Stralis znamená nabídku vysoce moderních motorů Cursor Euro5 SCR o objemu od 8 do 13 litrů, o výkonu od 310 to 560 k, s vysokým krouticím momentem od 1,300 do 2,500 Nm, šetrnost k životnímu prostředí a nízkou spotřebu paliva. 


Pro tuto příležitost společnost Iveco připravila 2 velké karavany Stralisů (každá po 6 soupravách) v černých barvách týmu „All Blacks“. Severní karavana začala svou pouť jako první a to 27.3. v Praze za účasti nejvyššího vedení společnosti a novinářů z celé střední a východní Evropy. Jižní karavana vyrazila o týden později.

Obě karavany projedou postupně celkem 13 zemí! Nyní jejich pouť pomalu končí.


Severní karavana

Termín Země Program
27.3. - 17.4. Česká republika karavana s novináři, 6 lokálních akcí pro zákazníky, dny otevřených dveří, testovací jízdy, Family day ve Vysokém Mýtě
24.4. - 29.4. Lotyššsko veletrh v Rize
2.5. - 4.5. Estonsko akce pro estonské a finské zákazníky, testovací jízdy
7.5. - 8.5. Litva akce pro zákazníky, testovací jízdy
10.5. - 14.6. Polsko akce pro polské a ruské zákazníky, dny otevřených dveří, testovací jízdy
15.6. - 27.6. Slovensko veletrh v Nitře, akce pro zákazníky, dny otevřených dveří, testovací jízdy, účast na Truck country v Piešťanech

Jižní karavana

Termín Země Program
2.4. - 15.4. Rumunsko akce pro zákazníky, dny otevřených dveří, testovací jízdy
16.4. - 22.4. Bulharsko akce pro zákazníky, testovací jízdy
23.4. - 29.4. Bosna a Hercegovina akce pro zákazníky, testovací jízdy
30.4. - 6.5. Srbsko akce pro zákazníky, testovací jízdy
7.5. - 13.5. Chorvatsko akce pro zákazníky, testovací jízdy
14.5. - 20.5. Slovinsko akce pro zákazníky, testovací jízdy
21.5. - 28.5.  Maďarsko akce pro zákazníky, testovací jízdy

Smyslem karavany je přiblížit, a to doslova, zákazníkům nový Stralis, nabídnout jim možnost  vyzkoušet si ho osobně při testovacích jízdách. Součástí bude i společenský program s odkazem na „All Blacks“. Vše bez omezení času a velké vzdálenosti, jak občas o těchto akcí bývá zvykem, neboť karavana dorazí do bezprostřední blízkosti zákazníků. 

§§§

Iveco navrhuje, vyrábí a prodává široký sortiment lehkých, středních a těžkých užitkových vozidel, terénních vozidel, městských i meziměstských autobusů a speciálních vozidel, např. pro protipožární ochranu, terénní účely a civilní obranu.

Iveco zaměstnává 24 500 lidí a provozuje 27 výrobních jednotek v 16 zemích světa za použití vynikajících technologií vyvinutých v 15 výzkumných střediskách. Kromě Evropy má společnost pobočky v Číně, Rusku, Turecku, Austrálii, Argentině, Brazílii a Jižní Africe. Přes 4600 servisních středisek ve více než 100 zemích zajišťuje technickou podporu všude tam, kde jsou používána vozidla Iveco.

PR


 
 
Fotogalerie:   Brisk WRC 01

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose