www.car.cz
 

Scania Finance CZ s novým vedením
     11.3.2005 13:12 - tisková zpráva


Praha, 11. března 2005 – V leasingové společnosti Scania Finance Czech Republic, s.r.o. došlo k několika personálním změnám.

Na nově vzniklou pozici finanční ředitelky Scania Finance CZ nastoupila Ing. Soňa Hradcová (41). Funkce se ujala od března 2005. Soňa Hradcová je absolventkou VŠE, obor ekonomické informace a kontrola. V letech 1990 - 1994 pracovala ve vlastní konzultantské firmě se zaměřením na informační systémy. Poté byla zaměstnána ve společnostech Hewlett Packard a následně Deloitte & Touch. V letech 1996 – 2004 pracovala ve společnostech EDS a Groupe SEB, kde působila na pozicích finanční a administrativní ředitelky. Do Scania Finance CZ přestoupila ze společnosti Business Lease.

„Působení v nově vzniklé pozici je pro mě velká výzva. Budu zodpovědná za řízení společnosti   v oblasti účetnictví a financí, a mít tak možnost ovlivňovat její fungování a další rozvoj,“ sdělila Soňa Hradcová.


Od 1. dubna 2005 se stává novým výkonným ředitelem společnosti Scania Finance CZ Alexander d´Huc (38), který            v této funkci nahradil Zuzanu Tomečkovou. Alexander d‘Huc pracuje pro společnost Scania již 10 let. Svoji profesní kariéru zahájil ve Scania Finance Deutschland. Na německém trhu dále působil v oblasti prodeje vozidel ve Scania Deutschland. Poté pracoval ve společnosti Scania Credit Hungary a následně přešel  k mateřské firmě Scania Credit ve Švédsku, kde byl zodpovědný za rozvoj finančních operací na trzích střední a východní Evropy. Poslední tři roky byl výkonným ředitelem ruské leasingové pobočky, kterou spoluzakládal.


„Při řízení společnosti se budu snažit zúročit své nabyté zkušenosti a tím přispět k posílení již dobrého jména značky Scania na tuzemském trhu,“ řekl Alexander d‘Huc.


PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose