www.car.cz
 

Tuning Salon 2010 v sobotu v Brně na Výstavišti
     24.9.2010 21:54 - tisková zpráva


AZ pneu Tuning Salon 2010: Průřez světem automobilů

Do startu AZ pneu Tuning Salonu 2010 zbývá už jenom několik hodin. Vše vypukne v sobotu 25. září přesně v 9.00h a my jsem si už nyní jistí, že si na své určitě přijde každý motoristický fanda. Je totiž úplně jedno, jestli se vám více zamlouvá profi tuning nebo um jednotlivců,
zda-li se těšíte na česká auta nebo spoustu zahraničních účastníků nebo dáváte-li před supersporty přednost americkým korábům včetně hotrodů nebo muscle cars. My vám na jednom místě nabídneme úplně vše!

Pojďme to ale vzít postupně a v řeči čísel. Na 15.000m2 se představí vystavovatelé z 6 evropských zemí a celkem půjde o 300 vozidel z produkce 33 světových automobilek. A to je řeč pouze o výstavní hale, nikoliv o účastnících tuningového srazu. Kromě klasických Volkswagenů, Škodovek nebo upravených Fordů se můžete těšit i na Lamborghini, Ferrari, Porsche, chybět nebude prezentace amerik plná Chevroletů, Buicků nebo Cadillaců. Profi tuning zase představí Brabus, Carlsson nebo Rieger a určitě o sobě dají vědět i hlasité showcary autohifi firem.

Řeč byla také o zahraničních autech, které v České republice naše výstava nabízí ve větším množství jako jediná - velká většina jich díky týmu Carstyling.hu dorazí z Maďarska a půjde o nejlepší vozy tamější scény. Snad nenastanou žádné komplikace a dorazí všechna nahlášená vozidla, tady je malá ochutnávka z více než dvacítky maďarských účastníků:

■Honda S2000
■Peugeot 206
■VW Passat Variant
■Mercedes W124
■VW Corrado
■Suzuki Swift
■VW Jetta
■SEAT Leon Cupra
Zahanbit se určitě nenechají ani účastníci z Polska, Slovenska nebo Slovinska, kteří jistě výrazně promluví i do výsledků soutěže Show&Shine. Připočtete-li k tomu všemu účast finalistů soutěže AZ pneu Tuning Cup 2010 (více než 110 vozů), určitě se bude na co dívat. Pro autohifi fanoušky je připraveno MČR EMMA a také několik hodně hlasitých předváděcích vozidel (Dynamat, Mac Audio, MTX Audio, Hifonics atd.). V rámci Lowrider Show se opět předvede rakouský tým Low-Car-Scene, tentokrát s Golfem II. Prostě a jednoduše, dost bylo lákání - přijďte se na vlastní oči přesvědčit, že to opravdu bude stát za to!!! Těšíme se na vaši návštěvu!

Dynamat představí Ford Cortina "Dynarat"

Kdo se už nějakou dobu pohybuje na domácí tuningové scéně, určitě tento hodně netradiční showcar zaznamenal. Ford Cortina "Dynarat" má jednodušše za úkol přitahovat v maximální možné míře pozornost, a to se jí opravdu daří. Vozítko má na svědomí výhradní dovozce špičkových tlumících materiálů značky Dynamat, zlínská společnost MAT Servis. V letošním roce si Cortina dala chvíli času na rekonvalescenci a vidět ji mohli pouze návštěvníci maďarské Tuning Show Budapešť. Od té doby ovšem prošla dalším upgradem a v Brně se představí její další evoluce. Určitě si ji přijďte prohlédnout a zároveň prozkoumat produktovou značku materiálů Dynamat! Více informací o produktech naleznete na www.dynamat.cz.

Carlsson a Brabus se představí v Brně

Partnerem AZ pneu Tuning Salonu 2010 je stejně jako v roce minulém také společnost Hošek Motor, a.s., která si pro vás připravila prezentaci vozů od profi úpravců Brabus a Carlsson. Tato auta na českých tuningových srazech za normálních okolností vůbec nepotkáte a my jsme moc rádi, že si pro svou prezentaci společnost Hošek Motor, a. s. vybrala právě brněnskou výstavu, jakožto vyvrcholení letošní tuningové sezóny. A na co se můžete vlastně těšit? Celkem půjde o těchto pět nádherných kousků:

■Brabus SL T12
■Brabus E D6
■Carlsson CL CK50S
■Carlsson C CK63RS
■SL 65 AMG Black Series
Určitě si tyto krasavce v expozici společnosti Hošek Motor, a.s. nezapomeňte prohlédnout, opravdu stojí za to!

více na : http://www.tuningsalon.cz/

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Ennstal Classic 2010 z Nikonů P.a T. Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose