www.car.cz
 

Již 16. ročník mezinárodního veletrhu AUTOSHOW PRAHA 2010 se hlásí
     13.10.2010 13:28 - tisková zpráva


HOLEŠOVICKÉ VÝSTAVIŠTĚ BUDE RÁJEM MOTORISTŮ – AUTOSHOW PRAHA 2010

Každý, komu řev motoru zní jako nejsladší hudba, si jistě mezi 22. a 24. říjnem zajde na Výstaviště v Praze – Holešovicích. Incheba Praha tam totiž pořádá již 16. ročník mezinárodního veletrhu osobních a lehkých užitkových automobilů a automobilového designu, autodílů, autopříslušenství a garážové techniky - AUTOSHOW PRAHA 2010.

Na tomto specializovaném veletrhu, který patří mezi nejprestižnější motoristické akce zaměřené na osobní automobily v České republice a je největším motoristickým veletrhem v Praze, se jako každý rok představí aktuální novinky z oboru. K dnešnímu dni je ohlášena řada novinek: Citroen DS3, facelift Citroen C4 Picasso, Peugeot RCZ, Mercedes SLS AMG, Mercedes Viano a nová třída Mercedes E, Škoda Octavia Tour nové generace, Hyundai ix20, Jaguar XJ + XF + XK, Suzuki SWIFT 1.2 GLX, Alfa Romeo Giulietta, Suzuki Kizashi. Novinkou souběžně probíhajícího veletrhu Transped je Tatra 810, která byla vyráběná v loňském roce jako vojenské vozidlo, v současnosti však patří již do civilního sektoru.

Za zmínku také jistě stojí facelift Tatry 815. Novinky přicházející na náš trh si můžete nejen prohlédnout, ale rovněž si můžete nějakého nového plechového mazlíčka vybrat z akčních nabídek zúčastněných vystavovatelů.

Na Autoshow se představí téměř stovka automobilů od 30 značek: Mercedes, Peugeot, Citroen, Škoda, Hyundai, Subaru, Honda, Ford, Mazda, Artega, Nissan, Suzuki, Range Rover, Land Rover, Lancia, Fiat, Alfa Romeo, Jaguar, Spyker, Wiesmann, Corvette, Challenger, Mustang, Infiniti, Tesla, Ferrari, Renault F1, Tatra, GAZ a ISUZU.

K doprovodným akcím patří „Tuningsraz“ v areálu Výstaviště na Bruselské cestě a „Setkání mistrů trucktrialu“ na polygonu v zadní části Výstaviště. Obě akce budou probíhat celý den 23. října, kdy bude rovněž probíhat sraz elektromobilů před Křižíkovým pavilonem „E“. Po dobu trvání výstavy Autoshow Praha bude probíhat před Pravým křídlem Průmyslového paláce Škola smyku. Partnerem doprovodného programu je společnost DREAM-CARS, která poskytne vylosovaným návštěvníkům v průběhu každého dne veletrhu vybrané sportovní vozidlo na hodinovou jízdu. V neděli 24. 10. 2010 proběhne losování o výhru v podobě tříhodinového pronájmu vystaveného vozidla Ferrari California.

Chcete vědět více? Tak navštivte stránky www.vyhratauto.cz a zúčastněte se soutěže o zapůjčení auta Freelander 2 (Land Rover), Ferrari California nebo Hummer 200 s řidičem.

pr

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Autosalon Brno 2010 a expozice Motormixu, foto Pavel Jelínek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose