www.car.cz
 

Již v sobotu Tradiční podzimní MotorTechna Brno
     19.10.2010 23:56 - tisková zpráva


Pozvánka na brněnské výstaviště
Ukončete sezonu společně s veterány!

Veteran Automoto Club Brno zve na sobotu 23. října 2010 motoristy, fandy historie, pamětníky a sběratelé na brněnské výstaviště na Tradiční podzimní MotorTechnu Brno.

Od osmé hodiny ranní bude v areálu BVV v okolí pavilonu Z a uvnitř pavilonu F probíhat burza náhradních dílů na historická vozidla. Kromě toho bude v pavilonu F také výstava historických vozidel. Na výstavní ploše bude prostřednictvím jednotlivých typů přiblížena produkce vozidel Velorex. Brzké ukončení letošní sportovní sezony připomenou soutěžní a závodní automobily s nejstarším vozidlem této kategorie – sportovním Tudorem po závodníku Kamešovi. Kategorii klasiků zastoupí v expozici Fiat Topolino v provedení cabrio a automobil pro početnou rodinu původní Fiat Multipla z Torína.

Kapotované motocykly JAWA a automobily v provedení pro tehdejší VB bude vystavovat skupina specializovaných historiků. Na stánku MotorJournalu bude vedle nabídky několika knižních novinek v dopoledních hodinách autogramiáda.

V průběhu dopoledne na stánku časopisu Motor Journal bude Jan Lahner podepisovat dvojici publikací, které jsou rozsahem a obsahem representativní: historii silničního motocyklového sportu přiblíží České silnice 1945 – 1955 a kompletní historii šestidenní motocyklové soutěže je s názvem Šest dnů, které otřásly motocyklovým světem. Restaurátoři z Muzea starých strojů předvedou na přilehlých komunikacích funkční parní automobil Locomobile vyrobený v roce 1902.

Pestrý sortiment pro sběratele bude nabízen ve venkovních prostorách kolem pavilonu.


PR

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Ralye Legend San Marino 2010 a nehoda v cíli RZ miniobjektivem Pavla Jelínka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose