www.car.cz
 

Classic Rally pro majitele poválečných veteránů a youngtimerů míří na Brno
     29.4.2011 10:38 - tisková zpráva


Classic Rally 2011


Classic Rally proběhne ve dnech 3.–5. června jako společenská turisticko-orientační jízda pravidelnosti pro majitele poválečných veteránů a youngtimerů do roku výroby 1985, podobná jako je tradiční Classic Škoda Weekend. Centrem soutěže je známý autokemp Obora na Kníničské (Brněnské) přehradě (Príglu), na okraji Brna. Příjezd a registrace předem přihlášených účastníků bude probíhat v autokempu v pátek odpoledne.

V sobotu ráno odstartuje poznávací etapa, která účastníky přivede na výstaviště BVV, kde v té době bude probíhat Autosalon Brno a veletrh Classic Show. Účastníci rally budou mít po příjezdu na výstaviště dostatek času na prohlídku obou výstav. Odpoledne bude v areálu připravena moderovaná přehlídka elegance. Poté již všechny posádky odstartují z výstaviště do další etapy, vedoucí směrem na bývalou trať Masarykova okruhu, která bude ukončena v kempu na brněnské přehradě. Zde budou mít účastníci jedinečnou možnost shlédnout noční ohňostroj právě probíhajícího brněnského festivalu.

V neděli dopoledne se pojede poslední krátká etapa, která soutěžící zavede znovu na brněnské výstaviště, kde bude cíl celého třídenního setkání. V cíli všichni účastníci obdrží upomínkové plakety a další zajímavé ceny za svou účast v rally a po obědě budou mít možnost účastnit se spanilé jízdy veteránů Brnem s výstavou na náměstí Svobody.

Účastnický poplatek na rally činí 350,-Kč za vozidlo. Soutěžící za ně obdrží i volné vstupenky pro celou posádku na Autosalon Brno i Classic Show a upomínkové předměty na soutěž. Startovné bude splatné při registraci před startem rally.

K účasti na Classic Show Rally je nezbytné se předem přihlásit a ti, kteří se hodlají ubytovat v kempu Obora si musí sami zajistit ubytování.



Program Classic Rally

Pátek 3. 6. 2011

9,00 – 18,00 příjezd účastníků do kempu Obora na Kníničské přehradě

Sobota 4. 6. 2011

10,00 start do etapy

kolem 14,00 příjezd do cíle na BVV Brno

14,00 -17,00 volná zábava, prohlídka Classic Show a Autosalonu na BVV, přehlídka elegance

17,00 start do etapy – přejezd na brněnskou přehradu, malá oldies party

22,30 začátek ohňostroje na brněnské přehradě

Neděle 5. 6. 2011

10,00 start do závěrečné etapy s cílem na BVV Brno

11,30 vyhlášení účastníků akce na Classic Show

13,00 dobovolný odjezd na spanilou Jízdu Brnem s výstavou na Náměstí Svobody



Vklad za posádku je 350,- Kč

Ubytování v kempu si zajišťuje každý účastník sám.


 
 
Fotogalerie:   Zimní vzpomínka na jarní Tuscan Rewind 2010 - foto Tonda Malý

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose