www.car.cz
 

Posnídejte s kulisou hřmících závodních motorů
     18.5.2009 18:34 - tisková zpráva


Necelý měsíc nás dělí od startu 77. ročníku slavného závodu 24 hodin Le Mans, na jehož startu se s továrním vozem Aston Martin LMP1 objeví také piloti Jan Charouz, Tomáš Enge, Stefan Mücke. Česko-německé trio uspělo před dvěma týdny v závodě Le Mans Series v belgickém Spa a Tomáš se Stefanem se o uplynulém víkendu radovali také z vítězství ve vytrvalostním závodě MMČR v závodech automobilů na okruzích Divize 4 v Mostě. Česká televize zítra ráno nabídne několikaminutové ohlédnutí za těmito úspěchy a poodhalí, jak probíhají slavné přípravy na proslulý maratón.

Česká televize zítra nabídne svým divákům na programu ČT2 v rámci pořadu Dobré ráno několikaminutové ohlédnutí za závodem Le Mans Series ve Spa, kde posádka Charouz, Enge, Mücke předvedla po startu ze zadních pozic skvělou stíhací jízdu a probila se až na třetí místo v cíli. Chybět nebudou ani obrázky z víkendových závodů v Mostě, kde Stefan Mücke a Tomáš Enge společně s Antonínem Charouzem a vozem Mercedes-Benz C-Klasse AMG DTM v barvách Sauto.cz Racing Teamu suverénně ovládli průběh sobotní tříhodinovky. Samozřejmě nebudou chybět rozhovory s jezdci a pohled do zákulisí týmu.

Pokud patříte k příznivcům týmu, chcete se o něm dozvědět víc a už se nemůžete dočkat, až odstartuje další ročník čtyřiadvacetihodinovky v Le Mans, pak v úterý 19. května u snídaně nezapomeňte na ČT2 sledovat od 7:20 hod pořad Dobré ráno.

BPA.cz


 
 
Fotogalerie:    LMS - 1000 km ve Spa 2009 a abs. bronzoví naši, foto týmu P.Frýba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose