www.car.cz
 

ÚAMK tradičně přípravuje slavnostní večer a ocenění nejlepších
     8.2.2005 20:27 - Pavel Jelínek


ÚAMK tradičně přípravuje slavnostní večer, jehož hlavním programem bude
vyhlášení nejúspěšnějších reprezentantů ÚAMK ČR  a zároveň i nejvýznamnějších  novinářů, zabývajících se v loňském roce motoristickou tématikou.

Slavnostní vyhlášení proběhne při významném společensko-motoristickém večeru, konaném dne 12. února 2005 v prostorách Národního domu v Praze na Smíchově.
Akce se zúčastní mimo vyhlašovaných reprezentantů také čestní hosté. Budou
to někteří zástupci státní správy (ministerstva pro místní rozvoj, školství,
hospodářství, dopravy), sportovní funkcionáři (členové prezídia, významní
činovníci), sportovní novináři (tisk, rozhlas a televize) a významní
partneři ÚAMK ČR.

Vyhlašováno bude cca 100 nejúspěšnějších reprezentantů ÚAMK ČR a cca 20 nejvýznamnějších motoristických novinářů, kterým  bude udělen titul Motoristický novinář 2004.

V 17.30 bude zahájen ve Velkém sále program, jehož součástí bude vyhlašování nejlepších sportovců a novinářů, ale i např. vystoupení Pražských filharmoniků. 

 Pro zájemce o informace o činnosti ÚAMK a jeho partnerů bude připravena ve Společenském sále výstava, kde vedle videoprojekce budou moci návštěvníci obdivovat i sportovní „nářadí“ sportovců ÚAMK ČR. V Arbesově sále bude otevřena prodejní výstava vybavení a doplňků pro závodníky a jejich stroje.

Z hlediska  tohoto  webu je jistě potěšitelné, že oceněn bude stejně jako vloni také jeho tvůrce Pavel Jelínek.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose