www.car.cz
 

Soutěž ČMPR Rallye Střela také také na programu ČT2 v SM
     19.5.2005 11:22 - tisková zpráva


Tisková informace Českomoravského Poháru Rallye

 

Sliby se mají plnit a my jsme nedávno „vyhrožovali“ zvýšenou medializací Českomoravského Poháru Rallye. Právě teď nastal správný okamžik prozradit, že po soukromé televizi Galaxie Sport se ČMPR objeví i na celoplošné veřejnoprávní stanici ČT2.

 

V rámci oblíbeného pořadu Svět motorů bude dne 24.5.2005 vysílána i reportáž z Rallye Střela, kterou tak bude mít možnost shlédnout velmi početná divácká obec. Pro ty fanoušky, kteří již viděli první reportáž, bude navíc zajímavé porovnat pojetí obou odlišných pořadů. 

 

Čas ale letí skutečně mílovými kroky a pomalu se blíží již druhá soutěž našeho seriálu. Pořadatelé z Hrádku nad Nisou chystají na 4.červen 2005 celkem 80 km rychlostních zkoušek, které by měly být skutečně velmi zajímavé. Je proto na čase připomenout i adresu stránek Rallye Lužické Hory, která zní http://www.frog-frog.cz/LuzickeHory/HomeFrms.htm

 

O dalších novinkách týkajících se Českomoravského Poháru Rallye vás budeme průběžně informovat, mnohé lze též nalézt na internetových stránkách www.cmpr.cz .

 

Karel Špaček

ČMPR Media


 
 
Fotogalerie:   Rally Tišnov 2005 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose