www.car.cz
 

Kolegové ze sportfoto se změnami ve své obsáhlé galerii
     15.7.2005 08:40 - Pavel Jelínek


Na první pohled neviditelnými změnami prochází v těchto dnech i samotné stránky www.sportfoto.cz. Kromě drobných vylepšení a aktualizace se dějí i změny zásadnějšího rázu.

 

Viditelnější je pak jiná koncepce v zařazování fotografií. „Naše databáze se neskutečně nafoukla. Už má přes 12 000 fotografií, poslední rekordním úlovkem bylo 614 fotek z Impromat Rallysprintu Kopná. Když po Rally Bohemia hrozilo, že v databázi přibude kolem 900 fotek za jeden jediný podnik, rozhodli jsme se pro

 

změnu. Do databáze budeme dávat pouze fotografie pro stálé klienty a výběr akčních fotografií ostatních posádek. Věříme, že případné nové klienty tato změna neodradí, naopak po kontaktu pomocí e-mailu dostanou ryze individuální nabídku fotografií.

 

Menší počet záběrů zařazovaných do databáze nám uspoří mnoho času, který potom můžeme věnovat právě klientům a také jezdcům sportfota,“ popsal dění na serveru jeho provozovatel Viktor Hausknotz.

 

 

Fotky  týmu  fotografů  sportfoto.cz   najdete pravidelně také v  naší  fotogalerii.


 
 
Fotogalerie:   Sportfoto.cz na maďarské šotolině (červen 2005)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose