www.car.cz
 

Právě vyšel Truck Racing Magazine
     tisková zpráva


Ode dneška je na stáncích květnové číslo jediného domácího magazínu věnujícího se problematice závodu tahačů Truck Racing Magazine. Na osmačtyřiceti stranách v něm mimo jiné naleznete.
- Exkluzivní reportáže třídy Race Truck a Super Race Truck z úvodního závodu Evropského poháru v nizozemském Assenu, chybět nebude kompletní výsledkový servis a první dojmy vítězů.
- TRM přináší pečlivé zhodnocení účinkování trojice českých jezdců Davida Vršeckého (Buggyra), Adama Lacka (MAN) a Františka Vojtíška (Renault)
- V magazínu nechybí fotoreportáže o neuvěřitelně smůlovaté kolizi, která v Assenu připravila o vítězství Frankie Vojtíška, TRM se pak podíval prostřednictvím teleobjektivu na první závodní víkend nového jezdce Buggyry Ludovica Faura.
- Rubrika Galerie šampiónů přináší profil mistra Evropy třídy Race Truck z roku 2000, francouzského veterána Noela Croziera.
- Čtvrtým dílem pak končí seriál o truckových osudech Stanislava Matějovského.

Buggyra


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose