www.car.cz
 

Druhý březnový MOTORTIP – Dubaj, Ženeva, křest Audi DTM atd
     22.3.2007 22:59 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především v kabelových televizích, ale nyní nově také na Vysočině na TV Prima, ve své další letošní premiéře přináší řadu příspěvků z různých motoristických disciplín. Nejdelším z nich pak je  reportáž z 24 hodinovky v Dubaji, nechybí ani záběry automobilových novinek z letošní Ženevy.

 

Premiéra tohoto pořadu v Brně a na jihu Moravy je v pátek 23. března v nočních hodinách a na TV Vysočina v sobotu 24. března ráno o půl osmé, zatímco v dalších lokalitách v různých krajích republiky se pořad vysílá ve zde obvyklých časech, tedy obvykle několikrát denně.

 

„Ve druhém březnovém Motortipu představíme nadcházející sezonu rallye tuzemsku, kterou budou tvořit celkem tři šampionáty. Na akci BMW X drive ve Špindlerově Mlýnu jsme vyzkoušeli vozy vybavené tímto unikátním systémem a v pořadu nabídneme i záběry ze slavnostního křestu a odhalení vozu Audi A4 DTM, který se konal ve Zlíně. Už na Jarní ceně Brna se s ním představí tým BRT a Milan Maděryč a ještě více tak obohatí velmi silnou konkurenci na našich okruzích.

 

Připravili jsme také více než osmiminutové ohlédnutí za letošní 24 hodinovkou v daleké a exotické Dubaji, kde český tým získal bronz ve své třídě a kde se ještě více dařilo i třeba Slovákům Rosinovi a Konopkovi. Další příspěvek patří věhlasnému Ženevskému autosalonu 2007, kterému tradičně patřil úvod března. Ani tentokrát pak nebudou chybět pozvánky na některé akce a další zajímavosti jako třeba informace o tom, že v Brně se letos nakonec pojede závod A1GP i Epilog, i když původně měl podzim patřit rekonstrukci zdejší závodní dráhy, představuje konkrétně program nejnovějšího vysílání jeho tvůrce Pavel Jelínek.

 

V příštím, nyní připravovaném vysílání MotorTipu, by se měla objevit Rallye Vysočina v Okříškách, další automobilové novinky ze Ženevy, křest nového motocyklu Karla Abraháma, jenž přestoupil v motocyklovém MS do třídy 250, motokárové setkání mistrů z Hronova, nejen freestylová show z brněnského Ronda i další příspěvky.To bude ale až začátkem dubna.

 

Letošní novinkou je zahájení vysílání v regionálním vysílání TV Prima v síti TV Vysočina na celé Vysočině a to s vysílacími časy vždy v sobotu a v pondělí ráno !!! Začátky vysílání jsou v 7,30 hodin v sobotu, respektive v 7,20 hodin v případě pondělní reprízy. Kromě celé Českomoravské vrchoviny je toto vysílání vidět také částečně v jižních Čechách na českobudějovicku, táborsku a jindřichohradecku a na jižní Moravě v oblasti třebíčska a znojemska !!

 

A NYNÍ POZOR: Zájemci z řad internetových diváků nyní mají také další možnost pořad vidět a  to kdykoliv se jim zlíbí. Momentálně jsou k dispozici a k vidění všechny letošní díly a to již včetně tohoto nejnovějšího !! Více můžete vidět  právě na této adrese v sekci MotorTip:

 

 

MotorTip je možné nadále vidět také na internetu na adrese www.tvb1.czsekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu zpravidla v každou lichou hodinu plus půlhodinka ( např. 7,30 – 9,30  - 11,30 hod. atd !!). Ale někdy je zde vysílán zcela jiný pořad….(což se vám v novém archivu pořadu viz předchozí odstavec nemůže stát …)

 

MotorTip je vysílán v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Ale i v dalších TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku. Dále jej šíří severočeská TV Lyra a TV Vysočina. V jednání jsou další lokality. Na viděnou s MotorTipem !!

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.tvlyra.cz (TV Lyra)

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!) – metropolitní televize Brněnská jednička – Brno a jih Moravy,

                                                                                               

www.motormix.cz , www.car.cz

www.e-auto.cz

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_březen_02


 
 
Fotogalerie:   Novinky pro rally a okruhy v Ženevě fotili Pavel a Tonda Malí

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose