www.car.cz
 

Červnový MOTORTIP nabízí hlavně rallye, ale i vrchy a okruhy.
     4.6.2007 20:11 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne i úvodu června pestrou směs příspěvků z akcí u nás i v blízkém zahraničí. Největší prostor bude věnován automobilové rallye, ale diváci mohou vidět také závody do vrchu a závody na okruzích. Nechybí ani řada on boardů, včetně dramatické havárie Pavla Valouška na Krumlově.

 

Na závěr jsou  připraveny hned dvě soutěže o vstupenky na zajímavé akce. Pořad má právě dnes  svoji premiéru na kabelových televizích UPC (celostátně) a Karneval ( Brno), ale  také na internetu. „Konkrétně jsme do prvního červnového Motortipu připravili ohlédnutí  za rakouskou šotolinovou Triestsignal  rallye nedaleko  Vídně, kde fandové mohou vidět i řadu posádek, které za necelé dva týdny přijedou  do Tišnova na další podnik ve sprintrallye. Vrchařský KW Berg trophy pokračoval na Slovensku a součástí reportáže jsou  i čtyři dramatické situace – jedny krásné hodiny,  jedno ťuknutí do svodidel a hned dva  výlety do lesa. Všechny akce  ale dopadly jen  plechařinou,“ popisuje obsah pořadu a divácky vděčné situace Pavel Jelínek, šéfredaktor pořadu.

 

Dále jsme se věnovali blížícímu se Autosalonu v Brně, jehož manager přiblíží  divákům doprovodný program této akce a další  reportáž je pak věnována Rallye Český Krumlov. K vidění  v ní jsou i krasavci a soutěžní legendy v podobě Lancií  Stratos, či   037 a další, ale také on board z havárie Pavla Valouška, kterému  úvod letošní sezóny vůbec nevyšel a má na svém kontě  již  tři karamboly ze tří startů.

 

Krátce nahlédneme i na start okruhové sezóny u nás, ale delší pořad z jarního  Brna a  Mostu  bude v Motortipu až později. Před závěrem pozveme  fanoušky na blížící se akce a před úplným koncem pořadu si s námi  každý může zasoutěžit  a to o vstupenky  na  Autosalon Brno a další ceny od jeho pořadatelů a v druhé soutěži o vstupenky na  WTCC, které se   uskuteční také v Brně, ale na Masarykově okruhu,“ dodal Pavel Jelínek.

 

Na internetu je pořad možné vidět KDYKOLIV viz  http://www.e-auto.cz/ nebo  v sekci MotorTip.   Nebo ZDE:

 

http://www.youtube.com/watch?v=cVLemdfy7xo
http://www.youtube.com/watch?v=vJGKS8w1vJo
http://www.youtube.com/watch?v=fn_BkBpPKY4

 

 

Pořad je možné nadále také vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu (právě v tomto) také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Připomeňme ještě poměrně čerstvou novinku, že MotorTip se vrátil do celostátní sítě UPC, kde je ale na tzv. Infokanálu vysílána jen jeho zkrácená (a na dva díly rozdělená) verze 2x 12 minut. ( první část od pondělí do čtvrtka a druhá pak následující týden).

 

 

 

MotorTip je vysílán také na TV Vysočina ( TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí  ráno) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně, a celostátně v síti UPC. Dále v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

www.upc.cz

 

Poděkování patří také mediálním partnerům pořadu MotorTip, u kterých najdete program pořadu:

http://www.ewrc.cz  

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://www.emk.cz

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_červen


 
 
Fotogalerie:   ECCE HOMO 2007 od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose