www.car.cz
 

Další červencový MOTORTIP – především rallye, ale nejen to!
     27.7.2007 17:05 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne ve svém nejnovějším vysílání s premiérou v závěru července tradičně pestrou směs příspěvků,  tentokrát hlavně z automobilové rallye.

 

 „Motortipu  se tentokrát  věnujeme hlavně Rallye Kopná na Slušovicku, kde  pokračoval šampionát ve sprintrallye, v Piešťanech na Slovensku zase premiérově  vystartoval velmi rychlý dvoumotorový speciál z východu Čech. Šampionát  FIA GT právě oslavil desetileté jubileum a za pár týdnů zamíří do Brna. V polovině července se rozdávaly body  také  na sprintrallye v Pačejově a Češi Jan Kopecký a Martin Prokop zajeli slušně  na náročné rallye Akropolis v Řecku. To je v bodech obsah nejnovějšího MotorTipu, který zakončí zajímavost o prosincovém Pražském rallyesprintu, jehož pořadatelé připravují zcela novou atraktivní  erzetu přímo na Strahovském stadiónu,“ upřesnil obsah Pavel Jelínek, tvůrce pořadu, který má premiéru   každé  dva týdny.

 

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí ráno) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně, a celostátně v síti UPC na tzv Infokanálu. Dále v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.

 

 

Na internetu je pořad možné vidět KDYKOLIV viz  http://www.e-auto.cz/ nebo http://www.car.cz/ v sekci MotorTip. Pořad je možné nadále také vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE.

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

www.upc.cz

 

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.e-auto.cz/     

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://www.emk.cz

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_červenec_2


 
 
Fotogalerie:   Freestyle motokros Olympia Brno - foto A. Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose