www.car.cz
 

TV MOTORTIP v novém pojetí !! Barumka a Vyškov s kukuřičným mužem
     21.9.2007 23:20 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip tentokrát své příznivce  překvapí a jistě i potěší novým stylem zpracování. Druhé zářiové vysílání nabídne dva poslední tuzemské podniky  v automobilových soutěžích a to Barum Rallye Zlín a Böttcher Rallye Vyškov. Premiéra je o tomto víkendu.
 
Ve druhém zářiovém Motortipu se ještě jednou a podrobněji vrátíme k opravdu jezdeckými hvězdami nabité konkurenci  při letošní Barum rallye Zlín, která se premiérově jela v rámci  nového šampionátu IRC. K vidění při ní bylo 15 vozů nové kategorie S 2000 i kompletní česká špička. Neméně vydařená byla také zářiová Böttcher Rallye Vyškov, které kraloval Leoš Flídr s Ovtávií WRC. O bronzu pak rozhodly pouhé dvě sekundy ve prospěch Jana Kopeckého, který zároveň vyhrál zlato ve skupině A i mezi dvoukolkami a který v poslední erzetě odsunul z medailové pozice Josefa Semeráda.  Hrdinou Vyškova, kde tradičně nechyběly ani atraktivní skoky, ale byl domácí Eddy Schlager, jehož výlet do kukuřice je jistě velkým zpestřením pořadu.Diváci MotorTipu jej pak mohou vidět nejen z kamery u trati, ale také z kamer v Eddyho vozu. ( !!!). Mimochodem, pořad byl hlavním mediálním partnerem vyškovské soutěže ! Na závěr druhého zářiového MotorTipu je pak připravena soutěž o vstupenky na trucktrial v Chříči, který se pojede v závěru měsíce září.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu a reprízou v pondělí ráno) a v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Je vysílán i celostátně na „Infokanálu Posel“ v síti UPC, ale zde je ( momentálně) zkrácován na dvě dvanáctiminutovky. Dále je k vidění v  lokálních TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.
 
„Nově je domluveno i vysílání v Břeclavi, ale ještě je otázkou, zda zde budou vysílat  již tento díl nebo až některý z příštích,“ doplnil Pavel Jelínek, šéfredaktor pořadu. „Navíc je právě v jednání rozšíření vysílání pořadu v síti UPC, kde je doposud k vidění pouze na 12 minut zkrácená verze pořadu. Pokud vše klapne, mohli by i diváci UPC vidět pořad úplně celý, tedy půlhodinový !,“ doplnil ještě s úsměvem Pavel Jelínek.
 
„Konečně po letech se mi podařilo zajistit vhodný dámský hlas a to dokonce dva, takže se těšíme na ohlasy diváků. Myslím si, že tento díl opravdu stojí za vidění. I když za zmínku jistě stojí i to, že není umění podobný pořad vyrobit za milion korun. Takové peníze rozhodně na výrobu nemáme. Pořad naopak vzniká ve velmi skromných podmínkách,“ podotýká ještě hlavní duše celého pořadu.
 
Pořad je možné nadále vidět zhruba každé dvě hodiny vždy v lichém týdnu také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE. Na internetu je pořad možné vidět také KDYKOLIV viz  přesné odkazy na http://www.e-auto.cz/ nebo http://www.car.cz/ v sekci MotorTip a to prostřednictvím serveru  www.youtube.com.
 
 
KONKRÉTNĚ pak zde:
 
Předchozí díl zde:
 
 
Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),
www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
a dalším !
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2007_září

 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2007 - páteční tréninky, foto BPA, Martin Straka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose