www.car.cz
 

TV MOTORTIP – Vsetín, Sosnová i minibike. Plus několik karambolů !
     16.11.2007 22:16 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne opět od nadcházejícího víkendu pestrou směs příspěvků z různých motoristických disciplín. Od okruhů přes minibike a rallye až po klouzání při Setkání mistrů. Zpestřením pořadu bude i několik karambolů.

„Do druhého listopadového Motortipu jsme připravili reportáž z předposledního závodu vrchařského KW Berg trophy 2007 v Následovnicích a ohlédli jsme se také za Rallye Vsetín, kterou opět provázel sníh a tak pořadatelé museli zrušit několik připravených erzet. Přesto ale došlo k řadě dramatických situací a některé z nich můžete vidět i v našem pořadu. Ať již třeba havárii Tomáše Marka a Michala Křemena, či následky havárie Martina Hudce, který zaparkoval daleko v lese u přehrady Bystřička. Dvakrát namále měl také v cíli stříbrný Josef Semerád, jak je zřejmé z on boardu z jeho vozu,“ upřesňuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

„Sezónu minibiků zakončila dvouhodinovka dvoučlenných týmů a na tradiční Setkání mistrů v Sosnové se sjeli opět nejen vyznavači rallye, ale i dalších disciplín, jako je autokross, či rallyecross. Velmi dobře si zde vedli právě zástupci autokrosu, naopak značně poničený vůz si odvezl Jirka Volf a jak k tomu došlo, to opět můžete vidět v tomto pořadu. Na závěr nechybí pozvánka na tradiční Pražský rallyesprint, který se rychle blíží a informace, že Rallye Tišnov 2008 bude opět součástí rakouského šampionátu,“ dodává Pavel Jelínek

Vlastní pořad pak mimochodem bude k vidění na UPC v nových časech. Bude zde zkrácen na cca 23,30 min. a bude k vidění vždy od pátečního do pondělního večera – několikrát denně. A to o každém víkendu. Ostatní časy v dalších televizních sítích, které MotorTip vysílají, pak zůstávají stejné, jako doposud.

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima – s premiérou v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli od 7,00 hod. Některé vybrané příspěvky mohou diváci TV Vysočina vidět i v podvečerním zpravodajství v průběhu celého týdne). Dále je k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, TV OIK, KTV v Jeseníku, KTV v Břeclavi a sítích TVB1.

Pořad je možné nadále vidět zhruba každou hodinu se začátkem vždy „kolem půl“ o víkendech také na http://www.tvb1.cz v sekci ON LINE.




Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
http://www.tv-vysocina.cz/
www.selfnet.cz,www.selfservis.cz,
www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),
www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
http://www.e-auto.cz/
http://www.erally.cz/rs/
http://www.auto-news.cz/
http://www.mediasport.cz
http://www.emk.cz
http://nedbis.ic.cz/
http://www.motormix.cz
http://www.car.cz
http://www.vft-video.com/
http://www.ftr-media.com/
http://www.trebicnews.cz/
http://www.RELY.CZ
a dalším !

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_listopad_02

 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů Sosnová 2007, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose