www.car.cz
 

TV MOTORTIP na úvod prosince. Vrchy, off road, ale také rallye
     29.11.2007 23:28 - tisková zpráva


Televizní motoristický magazín MotorTip také v úvodu posledního měsíce roku nabídne od nadcházejícího víkendu pestrou směs příspěvků z různých motoristických disciplín. Tentokrát závody do vrchu i off road, ale také rallye. Na závěr je připravena soutěž.

 

„Do prvního prosincového Motortipu jsme připravili reportáž z finálového závodu vrchařského KW Berg trophy ve slovenských Bánovcích, kterou oživilo i několik karambolů. V Rakousku na OMW rallye na závěr sezóny zazářil český jezdec Štěpán Vojtěch, který tuto soutěž nakonec dokonce vyhrál. Stejně tak  velmi vydařenou sezónu má za sebou Miroslav Zapletal, který letos pořídil nový závodní vůz a nechybělo mnoho a vyhrál titul mistra Evropy. Společně s Mílou Janáčkem se stali například absolutními vítězi dvou závodů typu Baja a nyní se chystají na další společný Dakar,“ upřesňuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

 

„V závěru pořadu zmíníme i Erzetku Beroun, která se letos vydařila a kde byl mimochodem Motortip hlavním mediálním partnerem, přičemž delší reportáž z této akce připravujeme na příště. Představujeme také zatím neoficiální podobu kalendáře české rallye na příští rok, přičemž by se měly jet namísto třech letošních jen dva šampionáty –„velký“ a sprinty. Nechybí ani pozvánka na sprint do Prahy, kde by se mimochodem měly objevit čtyři vozy WRC a tři S 2000. Na úplný závěr pořadu si diváci mohou zasoutěžit o vstupenky na lednové Autoslide ve slovenské Žarnovici,“ představil Pavel Jelínek i zbytek bohaté nabídky obsahu tohoto dílu.

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli od 7,00 hod. Některé vybrané příspěvky mohou diváci TV Vysočina vidět i v podvečerním zpravodajství v průběhu celého týdne.

 

Dále je k vidění v  lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, TV OIK, KTV v Jeseníku, KTV v Břeclavi a sítích TVB1. A v nejbližších dnech by mimochodem mělo dojít  k dalšímu rozšíření vysílací sítě pořadu !! Naopak ovšem vzhledem k úpadku fy AZ media končí vysílání pořadu v rámci metropolitní TVB1 a tedy i on line vysílání na internetu.

 

 

 

 

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

www.selfnet.cz, www.selfservis.cz,

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!)

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://www.emk.cz

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2007_prosinec


 
 
Fotogalerie:   Erzetka Beroun 2007, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose