www.car.cz
 

Druhý jarní MOTORTIP opět s bohatou nadílkou více než desítky příspěvků.
     6.4.2008 08:47 - tisková zpráva


První dubnový a tedy první jarní televizní ( a internetový) motoristický magazín MotorTip nabídne přes desítku příspěvků z různých disciplín. Nechybí Valašská rallye, záběry z testování Jana Kopeckého s Peugeotem S 2000, či pozvánka na premiérový středoevropský „Dakar“. Pořad je k vidění také kdykoliv na internetu a to na adrese www.ktvmedia.cz/

„Do pořadu jsme mimo jiné připravili další ohlédnutí za Ženevou 2008, spojené s pozváním na pro české motoristy podstatně dostupnější červnový Autotec Brno. Jan Kopecky bude jezdit seriál IRC s Peugeotem 207 S 2000 a před premiérovým startem v Turecku jej testoval. Již v dubnu se rozjíždí vrchařský seriál závodů KW Berg Trophy a to závody na jihu Moravy na Mohylu míru a v Násedlovicích a představíme také kalendář motokrosového šampionátu 2008. Vyškov bude již brzy prvním podnikem letošního šampionátu ve sprintrallye a o den pozdějí odstartuje věhlasný Dakar, který se premiérově stěhuje do Maďarska a Rumunska, tedy doslova na dohled pro české fandy. Česko zažilo na sklonku zimy největší dopravní nehodu v historii, k níž došlo na dálnici D1 a tu si připomeneme v dalším příspěvku. Na výstavě Modely Brno byly k vidění krásné modely autíček i pěkné a výborně obsazené závody a posledním aktuálním příspěvkem bude reportáž z Valašské rallye, které kralovali Roman Kresta, Pavel Valoušek a Václav Pech. Tečkou za celým MotorTipem pak bude soutěž o vstupenky na veletrh Autotec Brno 2008,“ vypočítává obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.

„Doplňme ještě, že v krátké – zhruba tříminutové reportáži - nechybí ani několik dramatických situací. Zejména pak havárie Daniela Landy do zábradlí mostku, po které musel odstoupit, či on boardy dvou havárií posádky Jakubec Kacerovský, kteří šli v pátek v noční části přes střechu , ale mohli pokračovat a v sobotu pak skončili v lese. Delší reportáž z Valašky, doplněnou i o několik rozhovorů s nejúspěšnějšími posádkami, pak připravujeme na příště, „dodal Pavel Jelínek.

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou vždy v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli ve vysílacím bloku po 7,00 hodině ranní. „Na TV Vysočina došlo nyní ke změně a pořad je z technických důvodů rozdělován zhruba na polovinu, přičemž druhá půlka je vysílána o týden později ve stejných časech,“ doplňuje Pavel Jelínek.

Dále je pořad k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. Nově je MotorTip k vidění v některých městech na severu Čech, jako třeba Roudnici nad Labem !

Připomínáme, že na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve.

Stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz/  a pořad se okamžitě, kdykoliv a bez čekání na začátek vysílání spustí.

Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),
www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
http://www.RELY.CZ/
a dalším !

Tisková informace pořadu MotorTip 2008_duben_01

 
 
Fotogalerie:   Rally Tišnov 2006 od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose