www.car.cz
 

První březnový MOTORTIP je tu. Opět s nabídkou desítky příspěvků !!
     7.3.2008 08:57 - Pavel Jelínek


Televizní ( a internetový) motoristický magazín MotorTip nabídne od víkendu téměř desítku příspěvků z různých disciplín, tentokrát s převahou těch okruhových. Nechybí ale ani vrchaři, či třeba trucktrial a samozřejmě rallye. Pořad bude k vidění také kdykoliv na internetu a to od závěru tohoto týdne dva týdny až do premiéry dalšího dílu.

„Do prvního březnového Motortipu jsme na úvod připravili vzpomínku se dvěma českými jezdci na loňský Porsche Carrera cup, na který se i letos chystají oba zpovídaní Jirkové Janák a Mičánek. Bohemia rallye hlásí první novinky a český trucktrial letos nabídne sedm závodů, z nichž první bude v dubnu v Milovicích, i když další lokality zatím nebyly oficiálně odhaleny. Štěpán Vojtěch se poměrně hodně překvapivě vrací z rallye na okruhy a pojede přímo prestižní a krásnými a silnými vozy nabité MS gétéček. Bude se tedy pravidelně potkávat i s dalšími našinci, kteří startují v závodech FIA GT, či GT3, Martinem Matzkem a Jiřím Skulou a nově také s Michaelem Vorbou, o jejichž plánech se postupně zmíníme v dalších dvou příspěvcích. Zmíníme i to, že šampionát IRC zavítá letos místo do Keni do Turecka a že nejbližší soutěž tuzemského mezinárodního mistrovství Valašská rallye v závěru března uvidí nejen ty současné, ale i historické automobily. Závěr bude patřit rozhovorům s vrchaři Milanem Svobodou a Milošem Benešem, kteří nastíní své letošní plány“ uvádí šéfredaktor MotorTipu Pavel Jelínek.

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou vždy v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli od 7,00 hod. „Bohužel další reprízy o dalším víkendu byly nyní zrušeny, jelikož některým divákům se zdálo, že na TV Vysočina je příliš mnoho motorismu,“ doplňuje Pavel Jelínek.

Dále je pořad k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. Nově je pořad k vidění v některých městech na severu Čech ! Připomínáme, že na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz/  a pořad se okamžitě, kdykoliv a bez čekání na začátek vysílání spustí.

Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),
www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
http://www.RELY.CZ/
a dalším !


Tisková informace pořadu MotorTip 2008_březen
 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - Sprint Race od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose