www.car.cz
 

MOTORTIP na závěr července je nabitý třinácti příspěvky.
     24.7.2008 13:37 - Pavel Jelínek


Druhé červencové vydání televizního motoristického magazínu MotorTip nabídne nejen reportáže z rallye a okruhů. Pořad bude tradičně k vidění také kdykoliv ( až do další premiéry za dva týdny) na internetu. Zároveň se připravuje jeho zařazení do nabídky speciální české motoristické TV Sport 5 a to pravděpodobně již od měsíce srpna.

 

„V dalším červencovém Motortipu se budeme věnovat rallye i okruhům, ale i dalším zajímavým disciplínám. Navíc je tento díl složen z více než desítky krátkých příspěvků, takže je jistě značně pestrý, ještě pestřejší, než obvykle: Evropským truckům na Nurburgringu kralovaly české Buggyry a rychle se blíží i závod v Mostě, na který diváky zveme. Mladíci Matzke a Skula na německém Oscherslebenu vyhráli prestižní závod FIA GT3, což je jistě historický okamžik pro jejich roudnický tým i pro ně i české fandy. Na Slovensku velmi oblíbené Autoslide, čili závody aut na ploché dráze, míří do Pardubic a MotorTip bude jedním z mediálních partnerů této akce, takže jako jedni z prvních informujeme o tom, že se podařilo dojednat přihlášku mimo jiné Václava Pecha. Jan Kopecký zase dojel v IRC v Rusku po defektu šestý a podle neoficiálních informací by se na Barumce mohl objevit premiérově za volantem Fabie S 2000, i když jen mimo soutěž a to jako předjezdec.

 

 Okruhový Porsche cup je ve druhé půlce sezóny, ale našim jezdcům Jirkům Mičánkovi a Janákovi se zde stále moc nedaří, v podání Jirky Mičánka navíc diváci mohou vidět nedávnou dramatickou havárii v rychlosti kolem 200 km za hodinu,“ vypočítává obsah nového dílu šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek a pokračuje : Přinášíme také krátkou reportáž ze sobotního oblíbeného rallyesprintu Kopná, když této výborně jezdecky obsazené akci kraloval bezkonkurenční Roman Kresta, zkoušející premiérově Peugeot 207 S 2000 na blížící se Barum rallye. V Brně měli zase sraz vyznavači amerických automobilů a k vidění zde byla řada dvoustopých i jednostopých krasavců ze zámoří.

 

Blíží se i maďarská Baja, která brzy přivítá skvělou konkurenci vyznavačů jízdy v terénu. Rallye Vysočina v okolí Okříšek změnila termín a pojede se  až v listopadu a český motokross vstoupil v Šumperku do své druhé poloviny. Stejně tak i trucktrial, který má za sebou premiéru zcela nové podoby v Milovicích – tzv. Rallye truktrialu – a před sebou ještě zbývající tři závody. Nechybí ani pozvánka na Barum rallye s posledními novinkami k tomuto vrcholu české sezóny. Posledním příspěvkem pořadu pak bude ten o dalším úspěchu týmu MM racing a to tentokrát na okruhu v Assenu, kde dva stálé jezdce premiérově doplnili Štěpán Vojtěch a Adam Lacko a tým si z Holandska odváží dva cenné bronzy. Přitom nechybělo mnoho a mohlo to být ještě lepší.“

 

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou vždy v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli ve vysílacím bloku po 7,00 hodině ranní. Dále je tento jeden z mála motoristických magazínů tohoto druhu u nás k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. MotorTip je k vidění také na kabelovkách v některých městech na severu Čech, jako třeba Roudnici nad Labem, Litoměřicích. Lovosicích, či Štětí. V jednání jsou  i další televize a lokality.

 

Připomínáme, že na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz/ a pořad se okamžitě, kdykoliv vysílání spustí. Není tedy nutné čekat na nějakou konkrétní dobu začátku vysílání, jako tomu bylo v minulosti…

 

„Doplnit ještě mohu, že příště se ještě především delšími reportážemi vrátíme k Rallye Bohemia, která se do tohoto dílů prostě již nevešla, a také ke Kopné. Ale nejen to !! A hlavně - snad již příští díl bude mít možnost vidět i zhruba další více než čtvrt milión diváků na satelitech i kabelové televizi UPC i dalších kabelovkách a to prostřednictvím TV Sport 5.“ těší se na nové diváky Pavel Jelínek.

 

Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/  (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

http://www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),

http://tv.ltnet.cz/player.php?action=play&play=rtv/ (televize Litoměřicka)

http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)

 

A nově : http://www.sport5.cz/

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.e-auto.cz/

http://www.erally.cz/rs/

http://www.auto-news.cz/

http://www.car.cz/

http://www.autosportfoto.sk/

http://www.emk.cz/

http://nedbis.ic.cz/

http://www.ftr-media.com/

http://www.trebicnews.eu/

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

Námět, scénář : Pavel Jelínek

Kamera:

Jan Olejníček

Alois Folta

Martin Folta

Karel Kubeš

Michal Nedbal

Tomáš Nesrovnal

Mediasport

JNK studio

Archiv týmů

 

Spolupráce:

Jiří Dokulil

Martin Folta

Zdeněk Jelínek, JNK

Jakub Špaček

 

 

Střih : Marie Trojanová

Produkce: Pavel Jelínek

Režie : Pavel Jelínek

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2008_červenec_02


 
 
Fotogalerie:   MM Racing a nedělní bronz z Assenu 2008, foto týmu Karel Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose