www.car.cz
 

Televizní MOTORTIP nejen na nadcházející víkend
     4.10.2008 00:08 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne od tohoto víkendu na několika různých stanicích reportáže z rallye i z okruhů, ale chybět nebude ani rallyekros nebo supermoto.

 

První říjnový a zároveň i podzimní MotorTip přinese řadu příspěvků tentokrát zejména z okruhových klání,ale nejen to. Ohlédneme se za startem týmu MM racing v německém šampionátu na Lausitzringu a podruhé i za mistrovství Evropy v rallyekrosu v Sosnové,replica watches kde Tomáš Kotek udělal důležitý krok k obhajobě titulu v D2, ale kde výborně zajel také bronzový Pavel Koutný v D1. Tentokrát se budeme věnovat právě hlavně bojům v nejsilnější divizi D1 a připomeneme i požár jednoho z vozů v závěru jejího finále. Zajímavé souboje nabídl i dramatický závod FIA GT  a GT3 i GT 4 v Brně,  kde rovněž medaile vybojovali i Češi,“ vypočítává jednotlivé příspěvky Pavel Jelínek, šéfredaktor a hlavní duše pořadu.

 

“V Rakousku se zase jela pěkná automobilová soutěž tamního šampionátu - BP Ultimate Rallye v okolí Krombachu a ani zde jsme nechyběli. Do Branné v Jeseníkách  na vyhlášený Kolštejnský okruh, ale také do Brna na Kociánku zase zavítali vyznavači veteránů. Česká Buggyra má již před finálovým kláním ve Španělsku, který se jede o právě nadcházejícím víkendu, jistý evropský titul a krátce to připomeneme i v našem pořadu, přičemž již příště snad přineseme rozhovor s roudnickým jezdcem Davidem Vršeckým. Mnohem menší závodní stroje pak byly k vidění při vydařené noční supermoto show v Brně, kde závodili vyznavači supermoto, pitbiků a minibiků. Chybět nebude ani krátká zmínka Rallye Příbram, kde se rozdaly poslední letošní soutěžácké mistrovské body, ale mnohem vice připravujeme na příště, neboť do první  říjnové půlhodinky se prostě již vice nevešlo. To platí i o Podzimní ceně Brna, kterou o minulém víkendu vyvrcholil český okruhový šampionát a kde jsme natočili i řadu zajímavých rozhovorů. Vrátíme se také do Mostu na  klání Intersérie, kde se rovněž čeští jezdci neztratili. Nahlédneme také na rakouskou Arbö Rallye, konající se v Admontu pod vrcholky Alp. A nejen to,” doplňuje a zároveň plánuje na příště Pavel Jelínek.

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima). Dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, či KTV v Jeseníku. MotorTip je k vidění také na kabelovkách v některých městech na severu Čech, jako třeba Roudnici nad Labem, Litoměřicích. Lovosicích, či Štětí. Novinkou pak je vysílání ve specializované čistě motoristické televizi SPORT 5.

 

Připomínáme, že na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz/ a pořad se okamžitě, kdykoliv vysílání spustí. Není tedy nutné čekat na nějakou konkrétní dobu začátku vysílání, jako tomu bylo v minulosti… Pořad jek vidění také na www.i-vysočina.cz

 

Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/  (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

http://www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),

http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)

 

A nově : http://www.sport5.cz/

http://www.i-vysočina.cz

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.e-auto.cz/

http://www.erally.cz/rs/

http://www.auto-news.cz/

http://www.car.cz/

http://www.autosportfoto.sk/

http://www.emk.cz/

http://nedbis.ic.cz/

http://www.ftr-media.com/

http://www.trebicnews.eu/

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

Námět, scénář : Pavel Jelínek

 

Kamera:

Jan Olejníček

Alois Folta

Aleš Svoboda

Karel Kubeš

Vítězslav Klígl

Karel Kolečko

Michal Nedbal

Jiří Nedbal

JNK studio

Mediasport

Archiv týmů

 

Spolupráce:

 

Edita Prášková

Vladimír Rožánek

Veronika Šeblová

Jane Šlouskiová

Věra Kubešová

Jiří Dokulil

Martin Folta

Antonín Kelnar

Zdeněk Jelínek, JNK

Jakub Špaček

 

Tuning Magazíne, www.tuning-magazine.cz

 

 

Střih : Marie Trojanová

Produkce: Pavel Jelínek

Režie : Pavel Jelínek

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2008_říjen

 


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2008, neděle objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose