www.car.cz
 

MOTORTIP : okruhové trucky, Jeseníky i rallye pod rakouskými Alpami atd
     17.10.2008 15:29 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne od nadcházejícího víkendu na několika různých televizních stanicích reportáže z rallye, z atraktivních okruhových trucků, ale i třeba supermoto, pitbike a minibike.
 
Další vydání MotorTipu je připraveno a těsně před odvysíláním své premiéry. Obsah je opět velmi pestrý a nabízí nahlédnutí do mnoha zcela odlišných disciplín. Česká Buggyra obhájila evropský titul a po dvanácti letech se radoval opět český jezdec a právě s Davidem Vršeckým přinášíme rozhovor. A nechybí v něm ani velmi atraktivní záběry z posledních evropských podniků letošní sezóny. Při celodenní akci pro motorkáře v Brně, končící až pozdě v noci, byly zase k vidění závody supermota, pitbike i minibike a také tyto závody nabídly zajímavou podívanou. Včetně atraktivní exhibice nejen trialisty Mirka Lisého.V Rakousku se jela automobilová soutěž na krásných tratích v okolí Admontu pod vrcholky Alp a MotorTip, jako jediný český magazin přináší několikaminutovou reportáž z ní. Tečku za sezónou minibike udělala tradiční 2dvouhodinovka v Brně ( a ani tu asi v jiné televizi neuvidíte….) a minulostí již je také předposlední podnik sezóny sprintrallye, Rallye Jeseníky. Na závěr nechybí pozvánky na blížící se Rallye Vsetín, Rallye Vysočina ( tentokrát v Telč a okolí) a také na lednovou akci Autoslide.
 
Již příště si zájemci mohou s MotorTipem mimochodem i zasoutěžit o vstupenky na tuto u nás premiérovou akci, konanou poprvé v Pardubicích. Příští vysílání pak bude patřit hned několika okruhovým závodům. Jednak Podzimní ceně na Masarykově okruhu a také poslední akcí sezóny, která bude teprve za týden a bude jí šestihodinový Epilog s očekávanou velmi kvalitní a zajímavou účastí. Ohlédneme se také za již ukončenou českou sezónou tzv. velkého mistráku v rallye a za poslední jeho soutěží, Příbramí,” upřesňuje obsah již připravovaného a navíc i teprve chystaného pořadu Pavel Jelínek, šéfredaktor pořadu.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech, jako třeba Roudnici nad Labem, Litoměřicích. Lovosicích, či Štětí. Novinkou pak je vysílání na celostátní  čistě motoristické televizi SPORT 5.
 
Na internetu stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz/ a pořad se okamžitě, kdykoliv vysílání spustí.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního dílu MT na internetu !)
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Alois Folta
Michal Nedbal
JNK studio
Mediasport
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Edita Prášková
Veronika Šeblová
Věra Kubešová
Jana Knížková
Jane Šlouskiová
Jiří Dokulil
Martin Folta
Karel Kubeš
Jiří Mls
Aleš Kárný
Roman Langer
Vladimír Rožánek
Zdeněk Šmídek
Antonín Kelnar
Zbyněk Háder
Zdeněk Jelínek, JNK
Jakub Špaček
 
Tuning Magazíne, www.tuning-magazine.cz
 
 
Střih : Marie Trojanová
Produkce: Pavel Jelínek
Režie : Pavel Jelínek
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2008_říjen_2

 
 
Fotogalerie:   AZ pneu Rallye Jeseníky 2008, několik karambolů na RZ6, foto Jirka Mls

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose