www.car.cz
 

Předposlední televizní MOTORTIP 2008 : Dubaj, přípravy na Dakar, Kramolín i smutná Praha
     11.12.2008 14:07 - Pavel Jelínek


Předposlední televizní MOTORTIP 2008 : Dubaj, přípravy na Dakar i motokros v Kramolíně

Předposlední letošní televizní motoristický magazín MotorTip je připraven a nabídne od nadcházejícího víkendu následující příspěvky z několika různých disciplín. O podrobnostech tradičně informuje jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.

Ohlédneme se ještě za posledním letošní sprintrallye ve Vsetíně, kterou vyhrál Roman Odložilík, i nad konečnými výsledky v rámci sprintů 2008. Budeme se postupně věnovat také přípravám některých českých posádek na rychle se blížící lednový Dakar a tentokrát navštívíme testy olomouckého Marka Spáčila. A mimochodem, diváci se mohou na opravdu parádní záběry. Vrátíme se i k nedávnému úspěchu posádky Zapletal Ouředníček na Baja Hungaria, přičemž také tato posádka už je připravena na účast na Dakaru 2009 v Argentině a Chile a její vozidla již plují lodí do místa lednového startu. Zmíníme, že Míra Tarabus s Danem Trunkátem zazářili při své premiéře ve světě na Britské rallye a věnovat se budeme také motokrosovému šampionátu jednotlivců, který vyvrcholil na pěkné a náročné trati v Kramolíně. V exotické Dubaji ve finále šampionátu FIA GT 3 závody překazil pořádný liják a následné záplavy zdejšího autodromu, ale v prvním závodu si vedla výborně posádka české Corvety Martin Matzke a Jiří Skula, když dojela šestá a jako druhá nejrychlejší Corveta. Pražský rallyesprint byl tentokrát tragický a byl po ranní nehodě Poláka Kuzaje do diváků předčasně ukončen. Právě tento smutný závod udělal tečku za sezónou a zároveň i tečku za celým pořadem,“ vypočítal jednotlivé příspěvky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

Příště a to přímo ve vánočním MotorTipu můžete vidět, jak se Buggyra vypořádala s dalším světovým rekordem. Ohlédneme se i za letošní středoevropskou náhradou Dakaru, která zavítala do Maďarska a Rumunska, i za přípravami dalších našinců na lednový Dakar 2009. Motokrosovou sezónu v tuzemsku pak uzavřel v Kaplici na jihu Čech závod družstev. Přejeme vám pohodové vánoce a úspěšný vstup do Nového roku,“ plánuje a na závěr přeje divákům Pavel Jelínek.

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Novinkou pak je vysílání na celostátní čistě motoristické televizi SPORT 5, kde má pořad premiéru již v pátek v podvečer. Tento speciální kanál má možnost sledovat již cca 330 000 domácností. Podrobný program tohoto kanálu najdete zde: http://www.e-auto.cz/tvsport5/  

Na internetu stačí kdykoliv kliknout na adresu http://www.tvlitomericka.cz/, najít Motortip a pořad se okamžitě, kdykoliv spustí. (pokud se stránky nespustí po kliknutí na tento odkaz, adresu zkopírujte a klasicky vložte….).

Další možnost zhlédnutí pořadu je také na www.i-vysočina.cz  ( opět případně stačí tuto adresu zkopírovat a vložit …)

Téměř vše o MotorTipu se dozvíte zde: http://www.e-auto.cz/tv-motortip/ 

Zájemci si případně mohou napsat o DVD s vybraným pořadem !!

Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
http://www.tv-vysocina.cz/
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
A nově : http://www.sport5.cz
http://www.i-vysočina.cz

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
http://www.e-auto.cz/
http://www.erally.cz/rs/
http://www.auto-news.cz/
http://www.car.cz/
http://www.autosportfoto.sk/
http://www.emk.cz/
http://nedbis.ic.cz/
http://www.ftr-media.com/
http://www.trebicnews.eu/
http://www.RELY.CZ

Tuning Magazíne, www.tuning-magazine.cz

a dalším !

Námět, scénář : Pavel Jelínek

Kamera:
Karel Kolečko
Lubomír Jílek
Jan Olejníček
Karel Kubeš
JNK studio
Mediasport
Yascha design
Archiv týmů

Spolupráce:

Jiří Dokulil
Martin Folta
Věra Kubešová
Anna Jílková
Iveta Jílková
Roman Langer
Pavel Douša
Zdeněk Jelínek, JNK
Michal Nedbal

Střih : Marie Trojanová
Produkce: Pavel Jelínek
Režie :       Pavel Jelínek

Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456

Tisková informace pořadu MotorTip 2008_prosinec01


 
 
Fotogalerie:   Havárie Kuzaje v Praze 2008, foto RL

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose