www.car.cz
 

TV MOTORMIX nabízí Mikuláš rallye Slušovice i rozhovory o Dakaru atd
     9.1.2010 10:58 - Pavel Jelínek


Televizní půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabídne od nadcházejícího víkendu další, první díl roku 2010, který bude tradičně ke stažení a zhlédnutí i na internetu. Navíc podstatně snadněji, než doposud.

 

Odkaz na stažení aktuálního pořadu je zde : www.tvmotormix.cz . Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat…

 

V prvním MotorMIXU nového roku 2010  můžete vidět definitivní tečku za loňskou sezónou, kterou byla vydařená Mikulášská rallye ve Slušovicích s řadou dramatických situací. Věnujeme se také dalším rozhovorům o Dakaru 2010 , který odstartoval v úvodu roku, ale přinesl i příliš mnoho smolných okamžiků pro některé české jezdce. Přinášíme rozhovory s jeho českýmí účastníky Markem Spáčilem, Jiřím Janečkem, Oldřichem Bražinou, Mílou Janáčkem, Radkem Smolkou a Mirkem Zapletalem. Letošní tuzemská okruhová sezóna, do jejíhož startu ale zbývají ještě téměř čtyři celé měsíce, zavítá také na nový na podzim dokončený okruh na Slovensku a v Motormixu krátce představíme její podobu.V Brně se letos uskuteční hned tři motoristické veletrhy: Již v březnu premiérový Motosalon a tradičně v červnu Autotec a zároveň s ním také Autosalon, tedy veletrhy nákladních i osobních automobilů. Můžete si také zasoutěžit o trička a DVD od týmu Tomáše Tomečka, který ale svůj čtrnáctý start na Dakaru ukončil převrácením své ostré Tatry hned v úvodu Dakaru. Bohužel, právě dnes přišly oficiální zprávy také o odstoupení posádek Mirka Zapletala a Marka Spáčila,“ upřesňuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

 

MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je  zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd. Uvedené stránky jsou nyní ve výstavbě, ale snad se brzy podaří dokončit je kompletně.

 

 

„Doplnit mohu ještě předpokládaný obsah připravovaného příštího vysílání. Vrátíme se ještě podrobněji k Pražskému rallyesprintu, i když natáčení jsme zde měli značně zkomplikované přístupem pořadatelů (tedy především ředitele ….) k udělování akreditací a především Foto a TV vest….. Přineseme i několik rozhovorů s okruhovými závodníky a reportáž o tom, jak skupina českých dobrodruhů vyrazila do Afriky s dvěma vozy Trabant. A nejen to,“ dodává Pavel Jelínek.

 

Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)

http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

http://www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),

http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )

http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)

http://www.i-vysočina.cz

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:

http://www.e-auto.cz/

http://www.erally.cz/rs/

http://www.auto-news.cz/

http://www.car.cz/

http://www.okruhy.com/

http://www.autosportfoto.sk/

http://www.emk.cz/

http://www.ftr-media.com/

http://www.trebicdays.eu/

http://www.rely.cz  

http://www.e-sport.cz/

http://www.ceskeokruhy.cz

http://www.motorelax.cz

http://www.motormix.cz

http://www.automix.cz

 

Faraon video  www.faraonvideo.cz  a dalším !

 

Námět, scénář : Pavel Jelínek

 

Kamera:

Jan Olejníček

Jan Pustějovský

Tomáš Sadílek

Karel Kubeš

Alois Folta

Karel Kolečko

Vítězslav Klígl

Archiv týmů

 

Spolupráce:

Jiří Dokulil

Věra Kubešová

Karel Kubeš

Jiří Vintr

Jaroslav Mareček

 

 

Střih :                             Tomáš Otřísal

Produkce, producent :  Pavel Jelínek

Režie :                             Pavel Jelínek

 

 

Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 leden 01

V Brně  8. ledna 2010

 

www.tvmotormix.cz


 
 
Fotogalerie:   KWBT 2009 a TV Motormix, foto promotéra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose