www.car.cz
 

TV MOTORMIX je tu opět : Rozhovory s Dakaráky i Trabantem v Africe
     23.1.2010 22:52 - Pavel Jelínek


Televizní půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od tohoto víkendu další, druhý díl roku 2010. Je tradičně ke stažení a zhlédnutí i na internetu - navíc podstatně snadněji, než doposud. Ohlédne se za Dakarem, za sněhovou Autoslide, přináší reportáž k Rallye Monte Carlo i expedici dvou posádek Trabantů do Afriky.
 
Odkaz na stažení aktuálního pořadu je zde : www.tvmotormix.cz . Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat…
 
Ve druhém MotorMIXU nového roku 2010 se věnujeme Dakaru 2010, který je po překonání devíti tisících km v cíli a který přinesl nejen smolné okamžiky pro některé české jezdce. Několik našich jezdců dorazilo až do cíle a to jistě stojí za připomenutí! Přinášíme mimochodem rozhovory s Tomášem Ouředníkem k jejich havárii s Mirkem Zapletalem, který je již převezen do nemocnice v Praze a pomalu se zotavuje. Dále s Jiřím Janečkem, Radkem Smolkou a Oldřichem Bražinou. Další reportáž zase zavítá do Afriky, kam se vydala skupina českých dobrodruhů s vozy Trabant a naopak na sněhu se jezdilo o minulém víkendu při Autoslide Pardubice 2010, která se určitě vydařila. O svých přípravách na věhlasné Rallye Monte Carlo pak v pořadu promluví Martin Rada a Jaroslav Jugas, kteří jsou již nyní v cíli této soutěže,“upřesňuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd. Uvedené stránky jsou nyní ve výstavbě, ale snad se brzy podaří dokončit je kompletně.
 
 
„Doplnit mohu ještě předpokládaný obsah připravovaného příštího vysílání. Vrátíme se snad konečně ještě podrobněji k Pražskému rallyesprintu, i když natáčení jsme zde měli značně zkomplikované přístupem pořadatelů (tedy především pana ředitele akce ….) k udělování akreditací a především Foto a TV vest…..  Přineseme i několik rozhovorů s okruhovými závodníky a do připravujeme i třeba reportáž z Monte Carla. A nejen to,“ dodává Pavel Jelínek.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
 
Faraon video www.faraonvideo.cz  a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Jan Piechaczek
Karel Kolečko
Vítězslav Klígl
Adam Klimovič
Archiv týmů
 
Foto: Pavel Malý
Petr Podroužek
Petr Lusk
JaroslavJindra
Ladislav Lála
Pavel Pustějovský
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Pavel Hájek
Jiří Vintr
Zbyněk Háder
Tomáš Ouředníček
Věra Kubešová
Karel Kubeš
 
Střih :                             Tomáš Otřísal
Produkce, producent :  Pavel Jelínek
Režie :                             Pavel Jelínek
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 leden 01
V Brně  23. ledna 2010
 

www.tvmotormix.cz


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010 - závěr a dojezd do cíle objektivem fotografů Czech Dakar týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose