www.car.cz
 

Nálepky TV MotorMIX premiérově také na WRCčku
     12.4.2010 01:39 - Pavel Jelínek


Již na pár desítkách závodních vozů v různých disciplínách bývají  k vidění nálepky pořadu Motormix. Společně  s posádkami jsme  tedy "byli" na Dakaru, na Monte Carlu,  v šampionátu FIA GT, na tuzemských rallye i rallyesprintech ( i amatérských zvodech..), na okruzích, závodech  do vrchu a tak bychom mohli pokračovat.

Mimochodem  fotky našich parttnerských posádek najdete zde

Poprvé se pak Motormix díky dlouholetému kamarádovi a kolegovi Davidovi Komárkovi obvjevil také na speciálu WRC. Stalo se tak  na Horácké rallye 2010 a nálepku zde můžete vidět na zadním sloupku dveří  Octávie WRC :-))

Jinak na Horácké měli premiéru také Petr Kačírek s Danem Suchým, zkušený okruhoví závodníci, kteří nakukuji  do rallye. Také na jejich  krásném modrém Subárku je k vidění Motormix, podobně jako je  tomu i na jejich okruhovém BMW M3 GTR.

Samozřejmě budu rád, když se počet závodních speciálů  všeho druhu s  naší nálepkou bude  nadále rozšiřovat a na oplátku nabízíme  zvýšenou prezentaci v televizním  Motormixu, který by mimochodem  poměrně brzy měl být k vidění opět v Brně na kabelové televizi UPC, ale nejen to. ( jak budeme brzy informovat podrobněji !!)

Zájemci o  spolupráci, pište na tvmotormix zavináč seznam.cz  nebo  centrum.cz nebo tiscali.cz .. nebo volejte na 732 223456 :-))

 

Díky a těším se na spolupráci i na další nové diváky z vašich řad

                                                                                                                                                                                                                                    Pavel Jelínek

                                                                                                                                                                                                                              šéfredaktor TVMotorMIX  atd atd


 
 
Fotogalerie:   Liqui Moly Slovakia Rally System na Horácké Rally 2010

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose