www.car.cz
 

MOTORMIX : Příbram, Kunžak, Ujkovice, zmoklý Most, Wroclav, Pačejov …
     26.8.2010 12:35 - Pavel Jelínek


V Motormixu na závěr srpna i prázdnin je tradičně k vidění směska příspěvků z různých disciplín. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu na internetu je od dnešního dne na www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, či stahovat .…
 
Nejdříve před blížícím se truckerským víkendem na okruhu v Mostě         ( bohužel se termínově kryje s Barum rallye Zlín !!) připomeneme úspěšný start našich jezdců Davida Vršeckého i Adama Lacka, kteří si oba slušně vedli v premiérovém závodu v ruském Smolensku. V Příbrami v soutěží Cross coutry rallye rozhodly o vítězi pouhé tři sekundy a fandy motorismu zavedeme i na důkladně zmoklý trucktrial v Ujkovicích nedaleko Mladé Boleslavi a zároveň je pozveme i na další závody. Nyní je na řadě Kunštát nedaleko Boskovic, který nahradí původně plánované Drnovice ( rovněž o nadcházejícím posledním srpnovém víkendu !!), a pak Praha. Vrátíme se ještě jednou na Rallye Vysočinu v okolí Kunžaku, kde vyhrál i přes menší projíždku po poli Jarek Orsák a nechyběli jsme ani na dalším tříhodinovém závodu okruhového šampionátu v Mostě, který byl přerušen kvůli spoustě vody na trati, ale nakonec se pokračovalo a závod se vydařil. Partnerský Svoboda tým s Tatrou 815 dojel bronzový v dálkové soutěži Berlín Wroclav a nyní se mimochodem chystá na víkendovou Baja Hungaria, další akci ve stejném termínu s Barumkou. V Pačejově na sprintu zase kralovali bratři Odložilíkovi s Xsarou WRC a Roman Kresta s Fábií S2000 a na závěr diváky informujeme o novinkách z podzimní blížící se Rallye Příbram,“ informuje o obsahu pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
Za zmínku jistě stojí i nová aktivita šéfa Motormixu, který připravuje autobusový zájezd na říjnovou Rallye Legend do San Marína. „Je to opravdu úžasná akce, kde bývá k vidění mnoho a mnoho legendárních soutěžních speciálů a jezdeckých hvězd a která stojí za návštěvu. Další podrobnosti najdete na stránkách www.tvmotormix.cz),“ podotýká Pavel Jelínek.
 
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Tento díl nebude k vidění na kanálu B TV, kde se Motormix letos opět začal vysílat. Po letní mesíční pauze by zde měl být zase vysílán od září, takže příští díl opět bude k vidění i v této celostátní síti.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:

a dalším !

 

 
Kamera:
Jan Olejníček
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
Michal Nedbal
František Jůza
Karel Kubeš
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 srpen 02
V Brně 24. srpna 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Most - srpen 2010 a opět úspěšný tým Mičánek Motorsport, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose