www.car.cz
 

MOTORMIX s okruhovými rozhovory i s rychlými trucky z Mostu
     9.9.2010 10:25 - Pavel Jelínek


V Motormixu na první polovinu září je tradičně k vidění směska příspěvků z různých disciplín. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu na internetu je na www.tvmotormix.cz . Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, či neméně snadno stahovat .…
 
Na úvod pořadu můžete vidět další již pátý díl rakouského šampionátu v rallye, kde potvrdil vítězstvím obhajobu titulu Baumschlager s Fábií. A mimochodem, Motormix je jediným pořadem u nás, který se rakouskému šampionátu a zde startujícím našim jezdcům zcela pravidelně věnuje. Řadou rozhovorů se vracíme také k pořádně mokrému závodu na okruhu v Mostě, který musel být dokonce na hodinu přerušen, než odtekly potoky vozy ze zaplavené trati. Pár slov zde mimochodem řeknou Vladimír Hladík, Josef Michl, Robert Šenkýř, Martin Matzke, Štěpán Ládík a Petr Válek. V závěru srpna rovněž v Mostě vyvrcholila sezóna vydařeným evropským závodem trucků, kterému bude patřit další příspěvek.Český okruhový šampionát zavítal premiérově na nový okruh Slovakiaring a ani tam jsme nechyběli. Na závěr pak zveme diváky ( i jakékoliv další zájemce) na autobusový zájezd na vyhlášený závod Rallye legend 2010 do San Marína, který se pojede v úvodu října,“ informuje nejen o obsahu pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz , kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
A na závěr ještě podrobnosti k autobusovému zájezdu na říjnovou Rallye Legend do San Marína. „Je to opravdu úžasná akce, kde bývá k vidění mnoho a mnoho legendárních soutěžních speciálů a jezdeckých hvězd a která stojí za návštěvu. Snad se podaří dát dohromady dostatek zájemců, aby se naplnil autobus nebo alespoň malý autobus. Další podrobnosti najdete na stránkách pořadu,“ podotýká Pavel Jelínek.
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !

 

Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)

http://www.r1televize.cz/

http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

http://www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),

http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )

http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)

 Kamera:

Jan Olejníček
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
Michal Nedbal
František Jůza
Karel Kubeš
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 září 01
V Brně 7. září 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Mostě 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose