www.car.cz
 

Druhý zářiový MOTORMIX: Laudon, gétéčka i chystání na Dakar
     22.9.2010 15:38 - Pavel Jelínek


V Motormixu na závěr září je tradičně k vidění směska příspěvků z různých disciplín počínaje okruhy a závody do vrchu, přes Dakar po rallye, či trucktrial. Nechybí ani několik dramatických situací. Aktuální díl pořadu je na internetu na www.tvmotormix.cz . Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, či neméně snadno stahovat .…
 
Vrchaři se v rámci LMBT sjeli do zmoklé Malé Bystříce u Vsetína a přinášíme i rozhovory se všemi třemi členy úspěšného partnerského závodního týmu Mičánek Motorsport, včetně akční vzpomínky na letní rozvití předního skla jejich Porsche v plné rychlosti na cílové rovince mosteckého okruhu. Martin Matzke se svým kolegou zase vyhrál závod na německém Nurburgringu a na dalším německém okruhu Hockenheim pak testoval Masserati MC 12 třídy GT1 !! Na blížící se Dakar 2011 se opět chystá řada českých posádek, premiérově pak i se speciály Hummer H3 EVO, které Mirek Zapletal, Tomáš Ouředníček a Zdeněk Sládek představili na prezentační akci v Brně. Tuzemská vrchařská sezóna vyvrcholila závodem s výbornou účastí na kopec Laudon u Lanškrouna. Trucktrialová tuzemská sezóna pak je již rovněž téměř minulostí a na řadě je již v úvodu října poslední závod v Praze v Hummer centru. Krátce se věnujeme i dalšímu sprintu ve Vyškově, kam přijela o druhém zářiovém víkendu výbornou konkurenci, ale podrobněji se této akci budeme věnovat později. Slovenská vláda zcela nečekaně týden před startem zrušila Baju Slovakia a věnujeme se také finále tuzemské motokrosové sezóny v Kaplicích. Na závěr pak připomínáme nabídku divákům na autobusový, či mikrobuisový zájezd na vyhlášený říjnový závod Rallye legend, kde bude k vidění spousta krásných závodních legend,“ vypočítává doslova nabitý obsah pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
A připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který je rovněž ještě je k vidění na internetu: „Na úvod pořadu můžete vidět další již pátý díl rakouského šampionátu v rallye, kde potvrdil vítězstvím obhajobu titulu Baumschlager s Fábií. A mimochodem, Motormix je jediným pořadem u nás, který se rakouskému šampionátu a zde startujícím našim jezdcům zcela pravidelně věnuje. Řadou rozhovorů se vracíme také k pořádně mokrému závodu na okruhu v Mostě, který musel být dokonce na hodinu přerušen, než odtekly potoky vozy ze zaplavené trati. Pár slov zde mimochodem řeknou Vladimír Hladík, Josef Michl, Robert Šenkýř, Martin Matzke, Štěpán Ládík a Petr Válek. V závěru srpna rovněž v Mostě vyvrcholila sezóna vydařeným evropským závodem trucků, kterému bude patřit další příspěvek.. Český okruhový šampionát zavítal premiérově na nový okruh Slovakiaring a ani tam jsme nechyběli,“ připomíná Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. V minulých dnech ale skončila spolupráce s B TV, ke byl Motormix zkušebně vysílán. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny.
 
 
A na závěr ještě připomenutí našeho autobusového zájezdu na říjnovou Rallye Legend do San Marína. „Je to opravdu úžasná akce, kde bývá k vidění mnoho a mnoho legendárních soutěžních speciálů a jezdeckých hvězd a která stojí za návštěvu,“ podotýká Pavel Jelínek.
 
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Kamera:
Jan Olejníček
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
Michal Nedbal
František Jůza
Karel Kolečko
Petr Nykl
Karel Kubeš
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 září 02
V Brně 21. září 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   ROAD SHOW Offroadsport teamu na okruhu v Brně 1.9.2010 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose