www.car.cz
 

MOTORMIX : dakarské přípravy, Admont i otazníky nad zrušením Vyškova …
     28.11.2010 00:59 - Pavel Jelínek


V Motormixu na přelom listopadu a prosince je k vidění tradičně řada motoristických zajímavostí , tentokrát s důrazem na aktuální přípravy na blížící lednový se Dakar. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na www.tvmotormix.cz.
 
Dakarská technika je otestována a již pluje z přístavu v Le Havre do zámoří do Buenos Aires, kde v úvodu ledna Dakar 2011 odstartuje. Stejně tak je pak již nyní jasné, že také v roce 2012 novodobý Dakar zůstává na stejném kontinentu a do Afriky se zatím nevrátí. Podíváme se také na Admont rallye do Rakouska a to jako jediní v tuzemsku. Motokrossový šampionát vyvrcholil závodem družstev na známé trati v Přerově a také další příspěvek se týká Moravy – Vyškovský rallyesprint totiž za podivných okolností vypadl z připraveného kalendáře sprintů na příští rok a tak se ptáme, proč rallye komise FAS rozhoduje tak, jak rozhoduje, když vyškovský sprint nepochybně patří mezi nejvydařenější podniky sezóny !! Poté se ještě do třetice vrátíme k Dakaru a k testům Letka týmu Tomáše Tomečka, z nichž přinášíme řadu nezvyklých záběrů. Na závěr pak pozveme fandy do Slušovic na Mikulášský rallyesprint, který se rychle blíží a který uzavře sezónu,“ uvádí šéfredaktor tradičního magazínu Motormix Pavel Jelínek
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
Připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který bude ještě dva týdny ke stažení na internetu. „Testy na Dakar s Tatrou 815 4x4 Dakar společně s Markem Spáčilem absolvoval také David Vršecký, kterého jsme zastihli při první jízdě v tomto voze. Ještě jednou a s řadou rozhovorů se vracíme k okruhovému Epilogu na Masarykově okruhu. Pražský rallyesprint letos hlásí řadu novinek. Evropský šampionát trucků již skončil a nováček týmu Buggyra Uwe Nittel dostal nakonec hned dvě ceny – nejlepšího nováčka a za největší crash. Naopak smutnější zprávou je fakt, že vedení brněnského Masarykova okruhu ruší další významné automobilové závody, takže příští rok se v Brně nepojedou tři z nejvýznamnějších podniků. Na závěr si můžete zasoutěžít o lístky na Pražský rallyesprint,“ připomíná ještě Pavel Jelínek.
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
 
a dalším !
 
Kamera:
Jan Olejníček
Lubomír Jílek
Karel Kubeš
Štefan Vidovič
Aleš Trhlík
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Veronika Šeblová
Kateřina Kopová

Karel Kubeš

 

 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 prosinec 01

V Brně 27. listopadu 2010

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Poslední test CDT před Dakarem 2011 v Pohořelicícíh, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose