www.car.cz
 

V Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín
     25.3.2011 22:07 - Pavel Jelínek


V dalším letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín a tentokrát i mnoho rozhovorů. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz a to přímo na titulní stránce.
 
„Vracíme se ještě s řadou rozhovorů k nedávnému Freestylu na výstavišti Brně. Okruhová sezóna se blíží, ale zdá se, že mnoho českých závodníků bude startovat ne v českém, ale ve slovenském šampionátu, jak nám v rozhovoru naznačil jeden z nich, brněnský závodník Robert Šenkýř. Namísto Pavla Valouška nakonec s továrním vozem v českém šampionátu pojede Jan Kopecký, přičemž, jak známo, startuje se již o nadcházejícím víkendu na Valašsku. Mirek Zapletal se po roce od své havárie vrací a navíc se špičkovým továrním speciálem BMW, s nímž mimochodem o víkendu na Baja Itália skončil těsně za medailí v podniku MS. V Motormixu pak můžete vidět rozhovor s tímto jezdcem právě o jeho návratu. Také trucktrialový kalendář se již rýsuje a navíc se u nás pojede i závod ME a to o prázdninách v Ostravě. Na závěr se ještě podíváme do Litomyšle, kde   se uskutečnilo již třetí vydařené Setkání mistrů, kde jsme natočili rovněž řadu zajímavých rozhovorů. Na úplný závěr Motormixu si pak můžete zasoutěžit o vstupenky na mezinárodní Autosalon Brno 2011,“ upřesňuje šéfredaktor Pavel Jelínek.

Připomenout můžeme také obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu „Tomáš Kostka by se chtěl vrátit do DTM a pokud to nevyjde, má nabídku jezdit letos také rallye s vozem WRC. Navštívili jsme i téměř neznámou, ale jistě atraktivní disciplínu Autoskiering. Před sezónou jsme hovořili také s úřadujícím mistrem v rallye Pavlem Valouškem a další úřadující mistr Zdeněk Pořízek zase prozradí, že přestupuje do speciálu Hummer H3 EVO 1. Podrobněji nahlédneme na velmi atraktivní disciplínu, zvanou trucktrial, přičemž jeho tuzemská sezóna startuje zhruba za měsíc tradičně v Milovicích. Informujeme rovněž o faktu, že Motormix také letos připravuje výstavku závodních speciálů různých disciplín a to na červnovém Autosalonu Brno, přičemž tentokrát nebude v pavilonu Z, ale přesunuje se do moderního G1. Zmíníme také tzv. Hedvábnou stezku, která se letos jede již v červenci a kam se chystá i několik našich posádek, i novinku, že šestinásobný vítěz Dakaru Rus Čagin jako jezdec nečekaně končí. Ná závěr můžete vidět rozhovor s Davidem Vršeckým o jeho světových rekordech v Dubaji a pak i těch dalších, jejichž sedmileté výročí si v Buggyře připomněli právě v minulých dnech a zasoutěžit si o DVD z Afrika Eco Race 2011,“ připomíná výčet příspěvků z minulého dílu šéf Motormixu.

 

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz , kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou   myší uložit jako ….

 

 
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

 

Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 březen 01

V Brně 21. března 2011
 
Email : tvmotormix@seznam.cz
Web:   www.tvmotormix.cz 


 
 
Fotogalerie:   Martin Matzke před premiérovou sezónou ve FIA GT1 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose