www.car.cz
 

MOTORMIX: Baja Italia i dvakrát Abu Dhabi a nejen to!
     27.4.2011 22:56 - Pavel Jelínek


V dalším jarním Motormixu nechybí řada rozhovorů s různými jezdci různých disciplín. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz a také zároveň nově na staronové adrese www.motormix.cz a to přímo na titulní stránce webu.
 

Mirek Zapletal startoval úspěšně na březnové Baja Italia ( a obě české posádky se vešly do TOP desítky a všichni čtyři jezdci také o tomto startu v pořadu pohovoří) a poté i v exotickém Abu Dhabi. Také roudnický Martin Matzke závodil v Abu Dhabi , ale na okruhu a to v závodě FIA GT1 a to s Fordem GT. Truckerský evropský šampionát zase mění pravidla na používání pneumatik, což byl celkem nemalý problém loňské sezóny, a zmíníme také letošní čtyřdílný šampionát v motoskieringu, který zná své celkové vítěze. V Humpolci se uskutečnilo testování speciálů pro autokros a rallyecros a informujeme rovněž o motokrosové sezóně, která již brzy odstartuje, a to i s rozhovory s několika českými motokrosaři. Truckerský tým MKR zase oficiálně odhalil jezdeckou sestavu, kterou letos rozšíří na trojici český jezdec Adam Lacko. Vracíme se také podrobněji k Valašské rallye a krátce i k Rallye Šumava, která byla letos tragická a hodně krátká. Před závěrem přinášíme velmi atraktivní záběry z pouštní soutěže v Abu Dhabi, kde startovala i posádka Zapletal Ouředníček, ale mnohem více i s rozhovory s nimi odhalíme příště. Na závěr pak přinášíme další soutěž o vstupenky na červnový autosalon v Brně, jehož je Motormix mediálním partnerem,“ upřesňuje obsah pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek.

Více zde


 
 
Fotogalerie:   Baja Itália 2011 a návrat Mirka Zapletala za volant, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose