www.car.cz
 

MOTORMIX na půlku května: Drak, truckerský Donnigton atd
     17.5.2011 15:40 - Pavel Jelínek


Ve druhém květnovém Motormixu je možné vidět úvodní podnik vrchařské sezóny u nás i úvod truckerské sezóny, ale i třeba pozvánku na veletrh Autosalon a Classic show do Brna a nejen to.
 
Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz a to přímo na titulní stránce webu.
 

Brněnský Drak zahájil vrchařskou sezónu a zahájí také nejnovější Motormix. Dále se podíváme do anglického Donnigtonu, kde odstartoval letošní truckerský šampionát, do něhož úspěšně a se dvěmi zlaty vyrazil český tým MKR technology. Mirek Zapletal zase po Abu Dhabi startoval v Tunisku. Zmíníme také, že Rallye Bohemia se připravuje na vstup mezi elitní světové soutěže a Martin Rada pohovoří o přípravách červnové Agrotec Rallye Hustopeče i o svých přípravách na tuto domácí soutěž v roli závodníka. V rámci Autosalonu Brno se v úvodu června uskuteční po loňské úspěšné premiéře opět i Classic show a to tentokrát na dvojnásobné ploše, než vloni. Na závěr si můžete opět zasoutěžit o vstupenky na červnový autosalon,“ představuje obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.

Připomenout můžeme také obsah předchozího dílu, který zůstává ještě dva týdny do další premiéry ke stažení na internetu: Trucktrial v Milovicích odstartoval letošní sezónu v této disciplíně a vydařil se. Mirek Zapletal v dubnu startoval v Abu Dhabi a vedl si dobře, i když cíl nakonec pro technickou závadu neviděl. Okruhoví závodníci Martin Matzke a Jirka Janák se zase ohlížejí za závodem GT1 v Zolderu a druhý jmenovaný prozradí, že se právě domluvil i na dalších startech v letošních evropských závodech gétéček. Oba české truckerské týmy budou letos bojovat i v soutěži týmů, když lépe a dvěma zlatými do sezóny vstoupil tým MKR Technology. Navštívili jsme také rakouskou Rallye Lavantal a zmíníme i novinky k blížící se Kopné. Navíc odhalujeme první zajímavé exponáty expozice Motormixu závodních vozů na Autosalonu Brno i novinky k plánované trase Dakaru 2013, která zavítá nově také do Peru. Před závěrem krátce nahlédneme na Rallye Lužické hory, která úspěšně otevřela sezónu tuzemských sprintů. Na závěr si zájemci mohou opět zasoutěžit o vstupenky na červnový Autosalon Brno,“ připomíná obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na jihu Moravy je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality a Motormix bude ještě letos k vidění i třeba na Táborsku.

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz nebo také obnovených stránkách www.motormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut ( max 20ti ) uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší uložit jako ….
 
Motormix nyní navíc připravuje také výstavku závodních vozů při příležitosti červnového veletrhu Autosalon Brno 2011, která se letos koná v moderním pavilonu G1, který bude věnován výhradně závodění. Zároveň zde bude umístěna akce MOTORSPORT EXPO 2011, čili Mezinárodní veletrh dílů a vybavení pro motoristický sport. V G1 bude k vidění několik desítek závodních strojů z různých motoristických disciplín.
 
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 květen 02
V Brně 16. května 2011
 
            www.motormix.cz

 
 
Fotogalerie:   Zámecký vrch 2011 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose