www.car.cz
 

MOTORMIX nyní nabízí: okruhové trucky, jarní Brno, Bosch rallye atd
     15.6.2011 11:25 - Pavel Jelínek


V Motormixu na půlku června můžete vidět další  podnik letošní truckerské sezóny, jarní Brno i rozhovor s Martinem Matzkem k ukončení jeho startů v šampionátu FIA GT1 a nejen to. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout na tlačítko play nebo ulož jako přímo na titulní stránce webu.
 
Jarní Brno potvrdilo pověsti o značném poklesu úrovně českého okruhového šampionátu, o čemž svědčil jen tucet vozů na startu D4. Autosalon Brno 2011 je minulostí a nechyběl u toho ani Motormix se svoji expozicí, věnovanou motoristickému sportu, kterou v pavilonu G1 navštívila dokonce i dakarská legenda J.L. Schlesser. Truckeři pak mají za sebou závody v Missanu a Albacete, přičemž hlavně při prvním uvedeném klání došlo i k řadě hodně dramatických situací, které ostatně nechybí ani v naší reportáži. Okruhový závodník Martin Matzke končí spolupráci s belgickým týmem a s Fordem GT již prestižní šampionát FIA GT1 nepojede, jak nám potvrdí i v rozhovoru. Novodobý Dakar plánuje další změny trasy a míří i do Peru a velmi atraktivní záběry  přinášíme rovněž v reportáži z letošních závodů Offroad trialu, kterými fandy zveme na blížící se závod Eurotrialu v Sedlčanech a také na ME v trucktrialu v Ostravě. V naší pozvánce  nechybí ani celá plejáda různých karambolů, svědčících o tom, že se jedná o opravdu akční a dramatickou disciplínu. Podíváme se i na další soutěž rakouského šampionátu – Bosch rallye, které se zúčastnilo i několik českých posádek,“upřesňuje obsah tradičně pestrého pořadu Pavel Jelínek, šéfredaktor MotorMIXu.
 
MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality a pořad bude snad ještě letos k vidění i třeba na Táborsku.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz nebo také obnovených stránkách www.motormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut ( max 20ti ) uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší uložit jako ….
 
Motormix, či především jeho šéfredaktor, v minulých dnech navíc připravil výstavku závodních vozů při příležitosti červnového veletrhu Autosalon Brno 2011, která se letos konala v moderním pavilonu G1, věnovaném výhradně závodění a motoristickému sportu. Výstavka se setkala s velkým zájmem návštěvníků veletrhu, kterých přišlo téměř 100 000.
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 červen 01

V Brně  14. června  2011
 
            www.motormix.cz

 
 
Fotogalerie:   Truckerské Missano 2011 a český tým Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose