www.car.cz
 

TV magazín MOTORMIX nyní také v Kopřivnici.
     7.11.2011 22:38 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín Motormix je nyní „vidět“ na obrazovkách v další lokalitě a to přímo ve městě především nákladních automobilů – Kopřivnici.
 
Pořad je vysílán ve zdejší kopřivnické kabelové televizi (viz více na http://www.ktkstudio.cz/), přičemž premiérově byl v její siti odvysílán již předchozí díl. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. Nyní tedy přibyla Kopřivnice, přičemž v jednání jsou nadále i další lokality.Snad se brzy podaří další přírůstky… Bohužel, domluva s majiteli, či provozovateli televizí bývá obvykle velmi složitá a motoristický magazín není právě to, co by měli zájem vysílat…,“ uvádí šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
 MotorMIX je dále vysílán v lokálních televizních sítích, jako je východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech.
 
Motormix je nadále fanouškům k dispozci také na internetu.Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout na tlačítko play (vlevo je aktuální díl) nebo „ulož jako“ přímo na titulní stránce webu.
 
„Právě na tyto dny Motormix nabízí směsku reportáží od trucků až po superkross. Hned na úvod je to velmi dramatické finále letošního evropského poháru trucků, které vyvrcholilo největším karambolem sezóny 2011. Nechybí ale ani autokross, superkross, okruhový Epilog a rallye,“ doplňuje a připomíná Pavel Jelínek.
 
Poslední dva díly jsou k vidění tradičně na stránkách www.tvmotormix.cz a několik posledních dílů pak je navíc možné stahovat i na www.youtube.com.
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 - listopad
V Brně 5. listopadu 2011
 
            www.motormix.cz
 
 
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál atd),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.fonka.eu/ ( KTV Příbram)
atd
 

 
 
Fotogalerie:   Říjnová Baja Portalegre 500 a naši

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose