www.car.cz
 

Televizní MotorTip 5/2005 – skoky, salta i motokáry
     26.1.2005 10:46 - Pavel Jelínek


Nejnovější díl Motortipu bude mít ve čtvrtek 3. února 2005 a na Brněnsku předpremiéru již 27.ledna.  Tato předpremiéra se týká kabelových sítí UPC a Karneval  v Brně a  sítě SELFservis v okolí Hustopečí, na Kyjovsku a Rosicku. Pořad obsahuje následující příspěvky:

 

Setkání mistrů – Autosalon cup 2005 ( včetně rozhovorů : Robert Šenkýř, Jan Kopecký, Erik Janiš, Dan Michl,  Lukáš Pešek , Michael Vorba, manager Autosalonu Brno Jiří Čikl)

AKAI Arenacross 2005 v hale Rondo – exhibice freestyle (včetně rozhovorů s Petrem Kuchařem i jeho manželkou Martinou a s Liborem Podmolem. Diváci uvidí obě povedená salta i poslední nepovedené s pádem)

Paříž 2004 ( poslední díl zajímavostí z prestižního autosalonu)

Valašská rallye letos se změnami

 

KDY a KDE:

Patnáctiminutový MotorTip je možné vidět v celostátní síti kabelových  televizí Karneval a UPC v různých časech a různých městech naší republiky.

 

V celostátní síti kabelové televize Karneval na kanálu FORCABLE (  neboli také infokanál)   Vysílací časy se neustále obden střídají a  pořad se  vysílá  3x a  4x denně v různých časech. ( V síti  Karneval - Forcable tentokrát diváci uvidí pouze  zkrácenou  verzi v délce  10 minut)

 

V celostátní síti kabelové televize UPC je pořad  k vidění na kanálu UPC EXPRES ( neboli také dřívější  infokanál). Zde je vysílán 3x denně.

 

Na Moravě mohou pořad  vidět  také diváci TV Morava ( kabelové i teresterické vysílání na Olomoucku, Jesenicku, Šumpersku, Novojičínsku, Prostějovsku, Vsetínsku, Přerovsku , Vyškovsku) a to 5 x  denně.

 

Motortip je vidět také v síti SELFservis v jihomoravských městech : Bohuslavice, Bukovany, Hrušovany u Brna, Hustopeče, Ivančice, Kyjov, Moravský Krumlov , Mutěnice, Neslovice, Oslavany, Rosice, Svatobořice- Mistřín, Vojkovice, Šlapanice, Židlochovice.

 

Nově je pořad součástí  vysílání  severočeské TV Lyra, kde je MotorTip vysílán každý ČTVRTEK v době po 7,40 hodině. ( v rámci regionálního vysílání TV Prima z  terestrálního vysílání z vysílače Děčín, Ústí nad Labem a Teplice). Pořad je vysílán  rovněž v kabelové síti, kterou provozuje TV Lyra.

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz ( tedy www.car.cz v sekci motortip – media),

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 25. ledna  2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Rondo 2005 od Ladislava Rohlíka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose