www.car.cz
 

Redaktor našeho webu (mj) dostal ocenění Motoristický novinář roku 2004
     20.2.2005 17:41 - Mercurex


Redaktor našeho webu Pavel Jelínek získal v minulých dnech ocenění Motoristický novinář roku 2004, které vybraným novinářům, zabývajícím se motorismem, uděluje Ústřední automotoklub České republiky.

Cenu převzal  na slavnostním vyhlašování  nejlepších sportovců v Praze v Národním domě na pražském Smíchově od prezidenta klubu Oldřicha Vaníčka spolu s dalšími vybranými novináři.

Titulem Motoristický novinář 2004  byl Pavel Jelínek oceněn podruhé  za sebou, stejně jako vloni. Jmenovaný se ve svých aktivitách zaměřuje  výhradně na motoristický sport.

Každý týden připravuje čtvrthodinový televizní motoristický magazín Motortip, vysílaný celostatně na několika především kabelových  sítích ( viz  www.motortip.cz) , dále připravuje motoristické zpravodajství  pro metropolitní televizi  Brněnská jednička ( rovněž na  kabelových  sítích a  to v Brně a  okolí).

Kromě televizních  aktivit je dále dlouholetým šéfredaktorem motoristických webů www.car.cz a www.motormix.cz, připravil dvě knihy o české rallye ( o sezóně 2002 a 2003) a dále úzce spolupracuje s řadou předních českých závodních týmů, jako jejich tiskový mluvčí. Jmenovat můžeme (byť nyní již zrušený) SEAT Sport Czech Republic Emila Trinera, tým Komvet otce a syna Komárkových ( vrchy a rallye), JSC Racing Milana  Svobody (vrchy i okruhy), Tým Commerz Racing Jaroslava  Honzíka ( okruhy  a rallye, včetně nasazování Tima  Salonena, či Jani Paasonena v Praze...., jinak hlavně vozidlo Porsche GT 3), Petra Válka z týmu Válek autosrport plus rakouského týmu Renauer Motortsport ( placka Tampolli SR 2 Alfa Romeo , Porsche GT 3 a BMW M3 ) a podobně.

Pavel Jelínek úzce spolupracuje rovněž s pořadateli - Autotec a Autosalon rallye v Brně, Agrotec rallye Modřice - Hustopeče, Botcher rallye Vyškov, Vzhůru Farinovou zatáčkou v Brně a podobně.

Je tedy zřejmě, že naše motoristické zpravodajství je ve správných  rukou. Pavle, gratulujeme.

 

kolegové :-)))


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial Jihlava 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose