www.car.cz
 

Televizní MotorTip 40 – Ecce Homo, expedice Austrálie, Alpský pohár atd
     29.9.2005 07:31 - Pavel Jelínek


Televizní magazín MotorTip je jeden z mála motoristických magazínů na českých televizích, zabývajících se především tuzemským motoristickým sportem. Diváci na Brněnsku a jihu Moravy v síti SELF a Karneval mohou pořad vidět  od 29. září, celostátní  premiéra je pak  v následujících dnech. 

 

V pořadí 40tý MotorTip v letošním roce přinese příspěvek o odjezdu několika českých dobrodruhů z Brna s téměř  padesát let starým  vozem Tatra 805 na zhruba dvouměsíční expedici do Austrálie. Dále ohlédnutí za druhým letošním závodem Ecce Homo ve Šternberku (na záběrech Tomáše Forejta a FTJ, včetně průjezdu  části z vozu vítězného Milana Svobody), který zakončil tuzemskou vrchařskou  sezónu 2005. Třetí  příspěvek,  v pořadu ovšem první, objasní, co je to Alpský pohár Porsche, který se zanedlouho pojede v Brně.

 

 

Připomínáme rovněž možnost  stažení pořadu na internetové stránce www.tvb1.cz v několika možných rychlostech stahování. K dispozici je  zde většina letošních pořadů, včetně popisu jejich podrobného obsahu.

 

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 27. září 2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Jiří Sedláček s BMW M3 v akci, foto Ondra Koubek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose