www.car.cz
 

MOTORTIP přináší: vrchařský úvod, okruhy Most, trucky Barcelona, Tomáš Enge atd.
     18.5.2006 12:54 - Pavel Jelínek


Po několikaměsíční „zimní“ pauze bylo v  dubnu obnoveno vysílání motoristického magazínu MotorTip, vysílaného především v kabelových televizích.

 

Druhý květnový Motortip, který bude mít premiéru v závěru tohoto týdne, se ještě vrací k úvodnímu dvojzávodu do vrchu - Brněnskému  drakovi 2006, kterému překvapivě kraloval Milan Svoboda s dalarou, který dokázal porazit všechy tři sportovní prototypy na startu Draka. V pořadu nechybí ani několik parádních dramatických situací – hodin, které pohotově zachytil kameraman Zdeněk Šmídek. Následovat bude rozhovor s Tomášem Engem, který vyhrál poslední závod A1GP a který bude letos jezdit s továrním vozem Aston Martin, s nímž při nedávném startu dojel pro medaili. Na brněnském výstavišti se konala Motortechna pro fandy veteránů, která byla předzvěstí blížícího se veletrhu Autotec 2006.

 

Před letošním rychle se blížícím závodem šampionátu FIA GT v Brně představíme české jezdce, kteří zde pojedou. Jarek Janiš se Saleenem byl dokonce těsně druhý absolutně ( !!) v jeho úvodním závodě a v jednání je i start Tomáše Engeho. Pojede i Petr Válek a slovenská posádka Miro Konôpka a Štefan Rosina. MotorTip se ohlédne také za letošním úvodním podnikem evropského poháru  trucků v Barceloně, který výborně vyšel českým jezdcům Davidu Vršeckému i Adamovi Lackovi. Zcela aktuální je pak příspěvek z druhého pokračování okruhové sezóny na autodromu v Mostě. Součástí závodu byl i nový šampionát BMW 1 Challenge 2006 a jeho další závod, který opět  přinesl řadu dramatických situací. Navíc připomeneme i největší drama premiérového závodu v Brně v podání Petra Kačírka, který skončil na cílové rovince ve svodidlech.

 

V rozhovoru s managerem Autotecu Jiřím Čiklem přineseme informace, kde bude k vidění kolona účastníků premiérové akce  Truckfest 2006, která bude součástí doprovodných akcí tohoto veletrhu, ale zároveň i akce Brno, město uprostřed Evropy a  ohňostrojového festivalu. Pak se ještě vrátíme na mostecký automotodrom na sobotní vytrvalostní tříhodinovku D4 (nechybí  požár vozu ferrari v boxech …) i na mostecký závod Intersérie 2006. Před koncem připomeneme blížící se Lužickou rallye a na závěr následuje soutěž o vstupenky na automobilový veletrh Autotec 2006 a další ceny. (výherci budou zveřejněni na www.motormix.cz a www.car.cz a budou i informováni)

 

Příští připravovaný pořad by měl fandům nabídnout : Zámecký vrch 2006, ohlédnutí za Rallye Matador Tatry 2006, úvodní podnik ME do vrchu v rakouském Rechbergu, Eurostroj rallye Tišnov 2006 a zřejmě i závod FIA GT v Brně.

 

 

Novinkou je prodloužená stopáž pořadu z 15 min. na téměř 30 minut, přičemž premiéra pořadu je každé dva týdny ( vždy v sudém týdnu – v závěru týdne !). Vidět jej mohou nejen diváci v celé republice, byť pouze na vybraných kabelových televizích. Pořad je vysílán v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Ale i v dalších TV.

 

MotorTip je možné vidět také na internetu na adrese www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu v každou lichou hodinu plus necelá půlhodinka         ( začátky cca od 1,25 - 3,25 - 5,25 - 7,25 - 9,25 - 11,25 - 13,25 - 15,25 - 17,25 - 19,25 - 21,25 - 23,25 a podobně!!!! Stačí kliknout v tuto dobu na www.tvb1.cz vysílání on line.

 

Na viděnou s MotorTipem !!

 

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

 

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.oik.cz,

www.jsc-studio.cz

www.hustopece-city.cz,

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!),              

www.motormix.cz , www.car.cz

 

 

Pavel Jelínek

Media servis

Tisková informace pořadu MotorTip

V Brně 18.května 2006

 

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Tišnov 2006, havárie Shlehofera, foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose