www.car.cz
 

Televizní MOTORTIP uvidí o víkendu i diváci z Vysočiny na Primě!!
     5.1.2007 19:11 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip,  jeden z mála podobných  pořadů  na tuzemských televizích, bude od nacházejícího víkendu k vidění také v regionálním vysílání na TV Prima – na síti TV Vysočina a  to  na  celé Českomoravské vrchovině, v jižních Čechách na českobudějovicku, táborsku a jindřichohradecku a na jižní Moravě v oblasti třebíčska a znojemska !!

 

Diváci pořad  uvidí v sobotu i v neděli   ráno v bloku regionálního vysílání,  připravovaném   pelhřimovským studiem JSC, mezi   sedmou  a osmou   hodinou. Vše je zatím ještě v jednání. Snad se podaří odvysílat již premiéru prvního letošního vysílání o  příštím víkendu.

 

Zatím poslední letošní vydání MotorTipu  patří  ohlédnutí za sezónou u našich jižních sousedů v Rakousku a za několika tamními šotolinovými podniky oblíbeného seriálu Austrian Rallye Challenge 2006. Další z příspěvků bude patřit bilanci výkonů českých truckerů v letošním evropském poháru trucků na okruzích. Nechybí ani atraktivní záběry postartovní tlačenice i strkanice v Jaramě z jednoho z vozů atd ! Ve třetím příspěvku se budeme věnovat chystané podobě Sports Car Challenge 2007, kde budou opět sportovní prototypy a vozy GT závodit pohromadě. Dva v roce 2006 nejúspěšnější tuzemští vrchaři – Milan Svoboda a Miloš Beneš - pak v závěru pořadu prozradí, že chystají změnu techniky, takže ve startovním poli se objeví další F3000.

 

MotorTip je možné vidět také na internetu na adrese www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu v každou lichou hodinu plus půlhodinka ( např. 7,30 – 9,30 atd !!). Stačí kliknout  v tuto dobu na www.tvb1.cz vysílání on line. ( vždy celý týden zpravidla každé dvě hodiny nebo několikrát denně !!)

 

 

Tentokrát se  na interentu bude vysílat ještě  celý víkend, stejně jako v Brně  a v síti SELF na jihu Moravy. A  to v případě  tohoto posledního  dílu  ještě   dnes do nočních hodin.

 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2006, foto Petr Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose