www.car.cz
 

Manažeři z AAA AUTO učí obchodovat Nizozemce
     tisková zpráva


Skončilo období, kdy západní manažeři přijížděli školit Čechy. Situace se obrátila. Skupina českých manažerů společnosti AAA AUTO školí odborníky a manažery utrechtského autocentra European Auto Sales (EAS), které obchoduje s 26 cílovými zeměmi. Ve stoprocentní dceřinné společnosti AAA AUTO pracují na nejvyšších pozicích australští, nizozemští a angličtí manažeři, kteří jsou zaškolování českými odborníky z AAA AUTO.
„V naší společnost se za 13 let na trhu vypracovala skupina špičkových manažerů, jejichž zkušenosti a schopnosti přesahují možnosti mnoha anglosaských expertů. Proto jsme se rozhodli před rozjezdem nového autocentra v Utrechtu vyslat k zaškolení managementu české odborníky. Obchodní výsledky potvrzují, že to bylo správné rozhodnutí“, uvedl představitel společnosti AAA AUTO Anthony James Denny.
Skupinu Čechů tvoří dvě ženy a tři muži: manažerka telemarketingu Karolína Procházková, operační manažerka Milena Beránková, manažer výkupu Tomáš Lachout, manažer prodeje Pavel Kubeš a manažer leasingu David Keller.
Společnost AAA AUTO je největším prodejcem ojetin ve střední Evropě a jedním z největších na světě. Její odborníci mají dlouhodobé zkušenosti s prodejem, výkupem, poskytováním leasingu i informací. Proto bylo nutné, aby připravili nový management utrechtského autocentra European Auto Sales.
V tuto chvíli patří utrechtské autocentrum k největším v celé Evropě a do dvou let by mělo být na nejvyšší příčce. První ze zahraničních dceřinných společností AAA AUTO je velmi úspěšná a dokazuje, že české firmy i čeští manažeři se mohou srovnávat se západoevropskou konkurencí.
Ve společnosti AAA AUTO s obratem více než 7 miliard pracuje ve 20 nejvyšších manažerských funkcích 13 Čechů a 8 Anglosasů. Další zahraniční pobočky AAA AUTO vzniknou v září na Slovensku a koncem roku i v Polsku. Jejich rozjezd už nyní plánují právě čeští manažeři.

Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.


--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1450 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose