www.car.cz
 

Delphi doplňuje nabídky řešení pro automobilové klimatizační systémy
     25.3.2007 09:09 - tisková zpráva


Delphi 

Oddělení DelDelphi vydává značně rozšířený Katalog náhradních dílů  pro systémy vytápění a klimatizace

Paříž, Francie –

Delphi Product & Service Solutions vydalo nový aktualizovaný Katalog náhradních dílů pro systémy vytápění a klimatizace (TSP), aby uspokojilo zvýšenou poptávku evropského trhu náhradních dílů po komponentech klimatizačních soustav. Nejnovější verze katalogu je přístupná od března 2007, zahrnuje více než 1500 jednotlivých elementů klimatizačních soustav, a nejdůležitějšími přidanými prvky budou elementy populárního systému Delphi Diavia jako kompresor, sušič klimatizace a sada kabinových filtrů.

Delphi uspokojuje potřebu více než 95 % evropského automobilového parku a vlastní plný komplet katalogů (Katalog TSP – 2007, Katalog nářadí, Katalog klimatizačních sad Diavia a Standardní katalog elementů soustav A/C). Delphi zajišťuje dodávky kompletních řešení automobilových klimatizačních systémů. Nejnovější Katalog TSP obsahuje kompresory, výparníky, sušiče, kondenzátory, expanzní ventily a kabinové filtry – jak vláknité filtry tak i novou linku filtrů využívajících aktivního uhlí. Plný komplet olejů a použivatelných látek PAG (Poly Alkaline Glycole) a Ester byl rovněž zahrnut v katalogu.

“Doplnění nabídky řešení pro automobilové klimatizační systémy, zajišťující možnost nákupu dílů a obdržení informace týkající se technologie u jediného dodavatele, nadále zůstává naším cílem,” řekl Giuseppe Del Duca, ředitel business-linky v Delphi Product & Service Solutions. “Stoupající počet nových evropských automobilů vybavovaných klimatizačními systémy potvrzuje, že tento sektor vytváří stále větší možnosti pro nezávislé dílny nabízející servis těchto zařízení.”. “Růst podílu komponentů vytápění a chlazení vozidel od Delphi posílí naši pozici a přesvědčí naše zákazníky, že Delphi je odpovědný partner pro budoucí řešení v oblasti A/C systémů.”

“V Polsku tento katalog je již k dostání mj. v Inter Cars a v AD, na Slovensku a v Česku ve firmě Auto Stangl a ve firmě Trade Line v Ukrajině,” dodává Wojciech Stanosz, ředitel Delphi Product & Service Solutions ve Východní Evropě – “Vidíme velkou šanci ve vývoji produktů spojených s diagnostikou a opravou klimatizačních zařízení v našem regionu”.

Pro podporu dílen při jejich nasazení v tomto prospěšném sektoru automobilových služeb Delphi nabízí odborné vybavení a školení vedená v rámci systému školení “TechSource”.

Cílem takových akcí je pomoci v dosažení vysoké úrovně technického vyškolení mechaníků. Pro provedení složitějších oprav mají servisní střediska zajištěnou přednost v přístupu k široké evropské síti odborníků na instalaci a opravu automobilových klimatizačních systémů Delphi Diavia.

 

Víte, že...

- Delphi dodává klimatizační systémy pro automobily Ferrari, Maserati a Lamborghini.

- Systém vytápění, ventilace a klimatizace (HVAC) od Delphi byl vybrán firmou Vauxhall/ Opel  pro nejnovější model Opla Astra, jednoho z nejlépe se prodávajících aut v Evropě.

- Jedinečný, rozváděný pod podlahou systém HVAC Delphi pomáhá utvořit v automobilu Renault Espace jeden z nejlepších systémů pro zajištění pohodlí v kabině, které byly vypracovány pro větší vozidla MPV.

- Komponenty od Delphi byly použity jako elementy nejnovějšího systému Kompaktního nastavitelného kompresoru (CVC), který od 2007 bude montován do vozů Volkswagen a Audi.

 

 

Oddělení Delphi Product & Service Solutions poskytuje zaměnitelné díly originálních elementů továrního vybavení. Nabídka nahradních dílů od Delphi zahrnuje plný rozsah elementů pro systémy chlazení a vytápění vozidla, a také produktů pro řízení motoru a paliva. Všechny naše komponenty jsou podporovány rozšířeným programem školení a diagnostických přístrojů.

Další informace týkající se koncernu Delphi (OTC: DPHIQ) jsou přístupné na www stránce www.delphi.com .

 

 

PR

Swiss Replica Watches


 
 
Fotogalerie:   Offroad Maraton ve Šternberku 2007 objektivy Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose