www.car.cz
 

Post-it podporuje celosvětovou štafetu vozů Ferrari
     1.6.2007 21:12 - tisková zpráva


Značka Post-it společnosti 3M je oficiálním sponzorem charitativní celosvětové štafety vozů Ferrari
 
Tisková zpráva, 29. května 2007
 
Praha, 29. května 2007 – Značka Post-it společnosti 3M je jedním z oficiálních sponzorů celosvětové charitativní štafety vozů Ferrari (“Ferrari 60 Relay“), která se koná u příležitosti 60. narozenin značky Ferrari. Dealeři značky Ferrari jsou u této příležitosti vybaveni exkluzivními fotografiemi z této výroční štafety na speciálním fotografickém papíru Post-it.
 
Štafeta zavítala ve středu 16. května 2007 také do České republiky a společnost HP-Exclusiv s.r.o., která je výhradním zastoupením značky Ferrari v ČR, připravila na tento den zajímavý program. V dopoledních hodinách došlo k příjezdu a seřazení vozů na Malostranském náměstí odkud byla mezi 13-14 hodinou zahájena spanilá jízda Prahou. Akce pak vyvrcholila slavnostní večeří v exkluzivní lokalitě Pražského hradu.
 
“Ferrari 60 Relay“ odstartovala 28. ledna v Abu Dhabi a cíl je plánován 24. června v italském Maranellu. Během 148 dnů štafeta navštíví přibližně 50 zemí na 5 kontinentech. Štafetový kolík pro “Ferrari 60 Relay“ byl navržen speciálně pro tuto událost a symbolizuje 60 nejvýznamnějších momentů v historii automobilky. Klienti Ferrari vezou štafetu kolem světa ve vlastních vozech. Každá země během návštěvy věnuje Ferrari symbolický předmět spjatý s místní kulturou a tradicí. Místní italské ambasády pak zašlou tyto předměty do paláce Farnesina v Římě, kde proběhne výstava celé kolekce. Po skončení výstavy proběhne v Maranellu dražba předmětů, její výtěžek půjde na podporu charitativní organizace.
 

Fotografický papír Post-it

Fotografický papír Post-it umožňuje uživatelům snadno upravit vlastní místo fotografií. Všechny typy fotografického papíru Post-it jsou určeny k použití s většinou inkoustových tiskáren ke všeobecnému použití a inkoustových fotografických tiskáren. Matný výrobek je tvořen listem jasně bílého poznámkového papíru Post-it, který vytváří syté barvy a obraz vynikající jakosti ve srovnání s fotografiemi vytištěnými na obyčejný papír. Pololesklý výrobek je navržen tak, aby měl zobrazovací účinnost srovnatelnou s podobnými typy konkurenčních, nelepicích fotografických papírů. Dva pruhy přemístitelného lepidla Super Sticky na zadní straně papíru o velikosti 10 x 15 cm a pět pruhů na papíru o velikosti A4 umožňují rychlé, snadné nalepení a odstranění z povrchu. Lepicí strana je chráněna krycí vrstvou, která se před nalepením odstraní.
 

O značce Post-it

Poznámkové bločky Post-it Notes dodává 3M svým zákazníkům již 27 let - v současné době může společnost nabídnout například extra lepící bločky Post-it Super Sticky Notes, které jsou speciálně určeny pro vertikální povrchy - a to v celé řadě výrazných barev a tvarů podle toho, jakou budete mít právě náladu - nebo samolepící archy Post-it Meeting Charts pro vyšší účinnost vašich porad. Od vynálezu poznámkových bločků Post-it Note v roce 1980 uvedla značka na trh více než 1,000 produktů Post-it prodávaných ve více než 100 zemích.
 
O společnosti 3M Česko/ 3M
Společnost  3M  Česko  byla  založena  v  roce 1991. V současné době nabízí zhruba  2,5 tisíce různých výrobků, například potřeby pro komerční grafiku, lepidla  a  brusiva  do  průmyslu,  výrobky  pro  architekturu, kancelářské potřeby,  zabezpečení  pro  knihovny,  zdravotnické  a  zubařské  pomůcky a materiály  či  pracovní  ochranné  pomůcky.  3M  Česko dlouhodobě podporuje kulturní projekty – zrovna 1. června vrcholí projekt Kamarádka knihovna, soutěž na podporu čtení a dětských kníhoven. Více informací na adrese: http://www.3m.cz.
 
Společnost  3M vznikla v roce 1901 ve Spojených státech jako Minnesota Mining and Manufacturing Company. Zaměstnává přes 75 tisíc  lidí  ve  více než 60 zemích světa. Její výrobky se prodávají ve 200 zemích  po  celém  světě, roční obrat činí 23 miliard dolarů. Akcie 3M jsou jedním  ze  30  titulů  Dow  Jones Industrial Average a součástí Standard & Poor's  500  Index.  3M je podle aktuálního žebříčku časopisu Business Week sedmou  nejinovativnější  firmou  na  světě. Mezi značky 3M patří např. Scotch, Post-it, Scotchgard, Thinsulate, Scotch-Brite, Filtrete, Command a Vikuiti.
 
 
 
Deirdre MacBean
specialista pro marketingovou komunikaci 3M Česko
Ondřej Hampl
Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants 
 
PR

 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2006 - ETCS - foto : Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose