www.car.cz
 

Shell pomáhá zabavit děti během cesty na dovolenou
     29.6.2007 14:46 - Vladimír Rožánek


Při natankování 29 litrů jakýchkoli paliv Shell nebo při zakoupení oleje Shell Helix Plus, Shell Helix Ultra nebo Shell Helix Super, a to jedno či čtyřlitrového balení, si v období od 1. července do 16. září 2007 mohou řidiči zakoupit za pouhých 29,- Kč jedno ze šesti modelů vozů Ferrari. Autíčka v měřítku 1:38 budou k dostání na všech čerpacích stanicích Shell v České republice. Zajímavé na těchto autíčkách je, že jsou dvourychlostní. Ve chvíli, kdy je autíčko pohybem nataženo zpět, vyrazí dopředu nejprve na první rychlostní stupeň a poté přeřadí na dvojku. Rodičům s dětmi se tak dostává do ruky skvělý dárek pro letní cestování. Vzhledem k tomu, že nabídka exkluzivní edice platí na čerpacích stanicích Shell v České republice i v zahraničí, mohou řidiči sbírat autíčka nejenom před dovolenou, ale například i v průběhu letního cestování ke slovenským sousedům nebo k Balatonu.

„Očekáváme, že o tuto elegantní a sportovní kolekci projeví velký zájem „děti“ ve věku 6 – 80 let,“ říká Dušan Nedorost, ředitel čerpacích stanic Shell Czech Republic a.s. „Všechny z nabízených modelů mají dvourychlostní funkci, kromě jediného modelu - F1, který má pouze jednu rychlost,“ dodává.

Kolekce, kterou si budou moci zákazníci Shellu na čerpacích stanicích pořídit, obsahuje sportovní model Enzo pro závodní nadšence, 8-válcový model nové generace Ferrari F430, jeden z nejexkluzivnějších modelů Ferrari - 575 Superamerica, silniční kabriolet Ferrari 360 Spider – Ferrari 20, vysokovýkonný supervůz F50, představený v roce 1995 na oslavu 50. výročí Ferrari a v neposlední řadě model formule 1, která je 50. vozem vyrobeným Ferrari.

„Ne všechna paliva jsou stejná. Proto neustále usiluje vyvíjet každý den lepší paliva pro své zákazníky a jejich automobily. Tato prázdninová akce má všem zákazníkům Shell přinášet, stejně jako tak činí naše paliva, více síly, vášně, zábavy a vzrušení a zvyšovat jejich zážitek z jízdy,“ dodal Dušan Nedorost.

Royal Dutch Shell plc

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii. Pro další informace prosím navštivte stránky www.shell.cz.


 
 
Fotogalerie:   Offroad Maraton v Sosnové u Bruntálu objektivy Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose