www.car.cz
 

Dobrodružství s Touaregy - založen český TouaregClub
     1.8.2007 11:28 - tisková zpráva


Praha, 1. srpna 2007 – Pro všechny majitele vozů Touareg, kteří jej mají pouze krátce a neví, co se v něm všechno skrývá, nebo pro ty, kteří jej vlastní již dlouho, ale schází jim dobrodružství a stejně naladění přátelé byl založen český TouaregClub!

 

„Zájem o Touaregy stále stoupá, stejně jako poptávka po outdoorových akcích, na kterých by naši zákazníci mohli poznat schopnosti svých vozů. Proto jsme se rozhodli založit TouaregClub,“ vysvětluje manažer klubu Michal Šesták ze společnosti Import VOLKSWAGEN Group. Členství v klubu je pro ty zákazníky, kteří si zakoupili Touareg u některého z autorizovaných prodejců Volkswagen v České republice, bezplatné a skýtá řadu výhod.

 

 „Nabízíme například zdarma detailní seznámení s vozem, a to i v terénu, na sněhu i náledí, detailní zaškolení ve velmi náročném terénu v našem demo vozidle, nebo přímo v automobilu člena klubu, pokud jej koupil v autorizované síti Volkswagen v České republice. Budeme pořádat víkendová setkání i náročnější výpravy a členové budou mít možnost zakoupit si doplňky k vozu, které nejsou běžně v prodeji,“ vyjmenovává Michal Šesták výhody členství.

 

Outdoorové akce budou pro zájemce o členství asi největším lákadlem. Víkendová setkání majitelů Touaregů se totiž budou odehrávat na netradičních místech v přírodě – tankodromech, autokrosových nebo motokrosových tratích – a za účasti zkušených instruktorů. Pod jejich vedením si každý bude moci vyzkoušet, jak se chová Touareg v opravdovém terénu. Nebude chybět ani grilování, táboráky, promítání filmů a další zábavný doprovodný program.

 

Dobrodružné povahy se mohou těšit na poznávací výpravy a expedice s vozy Touareg, které povedou do málo turisticky navštěvovaných míst. „Letošní expediční premiéra má název Touaregem za Drákulou 2007. V srpnu vyrážíme na týden do rumunských Transylvánských Alp po stopách hraběte Drákuly,“ říká Michal Šesták. Majitelé Touaregů během akce vyzkoušejí schopnosti svého vozu i mimo silnici, na prašných a kamenitých cestách.

 

„Účelem expedic ale není vozy zničit,“ podotýká manažer. „Chceme, aby majitelé na vlastní kůži zažili, co všechno jejich auto zvládne.“ Náklady na organizaci této první expedice včetně doprovodných vozidel a průvodcovských služeb hradí za členy TouaregClubu, kteří si vůz koupili v autorizované síti Volkswagen v České republice, společnost Import VOLKSWAGEN Group.

 

Touareg se příchodem na český trh v roce 2003 stal ikonou vozů kategorie SUV. Od roku 2003 do těchto dní si zákazníci v České republice koupili přes 1600 těchto unikátních automobilů (celosvětově se těchto modelů prodalo už okolo 300 000). Luxusní automobil, v němž je cestování pohodlné jak na silnicích, tak v terénu, je za dobu své existence na trhu ověnčen už řadou ocenění – obdržel například titul „Terénní vůz roku 2006“ v kategorii „Luxusní SUV“, Internet Auto Award vyhodnotil Volkswagen Touareg terénním vozem roku 2003, 2004 a 2005 a vynikajícím způsobem obstál Touareg i v hodnocení testů bezpečnosti EURO NCAP.

 

Veškeré informace v případě zájmu o členství a o činnostech klubu (přihláška ke členství, přihlášky na expedice a další akce) získáte na www.touaregclub.cz.

 

Import VOLKSWAGEN Group

AC&C Public Relations

 

www.volkswagen.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Horácká rallye 2007, foto Frant. Jůza, trebicnews.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose